0 oy
482 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
Merhaba kizlar ben temmuzun 3 unde regl oldum reglin bittigi gunden 3 gun sonra rahim filmi (HSG) cektirdim doktorum istemisti ama tupler acik hic bi sorun gozukmuyo dedi amh testi yaptirdi oda 4.11 cikti biraz yuksek dedi dr dun regl olmam gerekiyodu ama olmadim bugunde olmadim kafam cok karisik test yapsam moralim bozulcak yapmak istemiyorum amh testi yuksek cikan var mi benim gibi 

3 Cevap

0 oy
(631 puan)
benim testlerim normaldi, hsg yaptirdigim ay hamile kaldim. klasik adet belirtileri yasadim. normalde adet olacagim zaman hic akintim olmaz, akintim devam etti sadece..Adetim gecikince 3. gün test yaptim ve pozitif cikti. :) 
(15 puan)
Tesekkur ederim oncelikle cvp verdigin icin cok istiyorum bende gebe kalmak ama hic belirti yok bende onun icin testten cok korkuyorum sonucundan negatif gbi hissediyorum mide bulantim hic yok mesela bi tek tansiyon dusuklugu basladi ama oda sicaklardan heralde bide kan degerlerim cok dusuk benim ondan heralde sende ne gbi belirtiler oldu :)
(631 puan)
bende hic bir belirti olmadi.Hatta hamilelikten once butun belirtileri yasardim, regl olunca da hayal kirikligi yasardim. beklenti icine girdigim icin kendi kende belirti yasardim, regl duzenimi bozmustum boyle.

Hamileligimi sadece regl gecikmesiyle ogrendim. regl olcam sandim, hafif karin agrisi, memelerde hassasiyet oldu. adet oncesi belirtilerim bunlar zaten.  7. haftaya kadar hicbir belirtim de olmadi. hic hamile gibi hissetmedim. Rahat olun, eşinizde sizde saglikliysaniz olucaktir sizin de:) icinizi ferah tutun.
(631 puan)
bir de yumurtlama testi ile takip edin, hsg den sobra 3-4 ay cok kiymetli.
-Reklam-
0 oy
(952 puan)
Bende adetimin 8 günü hsg çekildim aynı zmnda ovulasyon testi kullanırdım 12 de pik oldu 13 öyle snra adetin 23 günü meraktan bidaha ovulasyon denedim ve kıpkırmızı iki çizgi çıktı aninda şüphelendim hamilelikten adetime daha 4 gün vardı snra test aldm ondanda anında çıktılar ertesi günde kanda çıktı gebelik benim tek belirtim adet ağrısı gibi ama arada bıçak saplaniyrodu sanki karnıma bide göğüs uclarim balon gibi şişmişti 
(952 puan)
Tşk ederm canm .Bence yap varsa çıkar ben 1 yıl uğraştım çatlatma iğneleri yaptım olmadı ama hsg cekildigim ay kaldım çok şükür darısı sana olr insllh yapınca bizedr şöyle merak ettm:)
(15 puan)
Yarin dr randevusu aldim bakalim yazarim tabiki hic bulantin bas donmen vs gebelik belirtisi varmiydi sende
(952 puan)
Yok canm benim göğüslerim çok erken şişti  regln 17 günü falan belirgin şekilde uçları sadece şişti o suphelendirdi bide son bikac gün kala dediğim gibi adet sancilari oldu başka da bişey olmadi
(15 puan)
Ya ben hamileymisim cok agladim smdi doktordan geldim yazmaya firsatim oldu ultrasonda bisey gozukmuyo ama beta hcg yaptir bide ordan bakalim dedi 1095 cikti :)
(952 puan)
Ayyy maşallah çok sevindim hadi gözün aydın olsun sağ salim kucağına alırsın insllh:)
0 oy
(128 puan)
Bana da doktorum hsg sonucun temiz çıktı tıkanıklık yok dedi. O ay hamile kaldım çok şükür. İnşallah sen de bu ay kalırsın 
(15 puan)
Canim ne ilaci kullandi esin bilgin varmi
(128 puan)
Canım maalesef özel. İlaç olduğu için e devletten de goremiyorum
(128 puan)
Bulduk canım, emodex (yeşil)
(15 puan)
Cok tesekkurler doktorumuza sorup onun bilgisi dahilinde kullanicaz ins
(128 puan)
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
2 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Selay34 (15 puan) sordu
0 oy
12 cevap 236 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
5 cevap 180 göst.

652,129 soru

3,431,757 cevap

4,264,580 yorum

184,314 üye

...