0 oy
228 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
Merhabalar. 21+5 hamileyim ve ilk gebeliğim sag tarafımda agrı var yani ayaga kalkınca dogrulamıyorum. Sizce bu normal bir durummu, yoksa acile gitmelimiyim? 

3 Cevap

+1 oy
(1,264 puan)
Birisi daha iyi anlamak için soru sormuş, cevap bile vermemişsiniz. Sonra da kalkıp "yazıklar olsun" filan diye başlık açıyorsunuz. Çok ayıp yani. 
(16 puan)
Ayıp mı? Kaç kere paylaşım yaptım 1 tane bile cevap veren olmadı hanımefendi. Mutlaka yaşayan annelerimiz vardır diye güveniyoruz soruyoruz.
(1,264 puan)
Türkçe yazıyorum: Rmysaaaa size "Kasıkta ağrı var mı?" diye sormuş, sorusuna cevap vermemişsiniz. Şimdi bile. Sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.
(16 puan)
Siiizde avukatlıgaaaamı geldiiiniz!? Görmemiş olabilir miyim?
(1,264 puan)
Birine "avukat mısın?" diye çıkışıyorsunuz, başkasına "doktor musun?" diye. Cevabı hak etmiyorsunuz bence.
(16 puan)
Sizde kibar olmayı haketmiyorsuunuz.. Yorumları çok güzel bir şekilde okumuşsunuz açıklamamıda okuduğunuzu düşünüyorum  anlamamakla ısrarcısınız sanırım!?
-Reklam-
0 oy
(931 puan)
Kasıkta mı var ağrı 
0 oy
(517 puan)
Cnm biz burada doktor degılizki size daha iyi yardımcı olalım canınızın istediğine bakıyorsunuz diyorsun.sorunuza gelırsek bebek büyüdükçe rahminizde kasılıyor yani bu agrılar cok siddetli olmadığı surece normaldir tüm gebelerde sıklıkla karsılaşılan bir durum üşütmemeye dikkat etmelısınız ve cok agrıda hissediyorsanız doktora gitme ihtimalınız varsa gidebilirsiniz 
(16 puan)
Benim tepkim inanın size degil. İnsanlar saçma sapan şeyler sorarlar anında cevap verirler. İlk gebeliğim dün panik atak oldum aklıma burası geldi güvendigim için sordum hemde inanır mısınız kaç kere sordum biri de cevap vermedi. Yanlış çok yanlış bana göre. Sinirim ondan.
(517 puan)
Anlıyorum cnm ben ilk baştan görseydim postunuzu hemen cevap yazardım elımden geldiğince her posta bakıp benimde yasadıgım rahatsızlıklar oldukça cevap yazıyorum aslında ama inanın bana sizinkini sonradan gördüm bende kusura bakmayın
(16 puan)
Estağfurullah siz kusura bakmayın lütfen..
(517 puan)
Sorun yok cnm :) :) bir sorunuz olursa elımden geldigi kadar yardımcı olmaya calısırım elbette iyi günler
(16 puan)
Çok teşekkür ederim :) iyi günler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 281 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
6 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mezide (6 puan) sordu

649,049 soru

3,419,753 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...