0 oy
451 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (21 puan)
20 haftalık gebeyim ve sırt üstü yattığımda bebeğim çok hareketleniyor rahatsız mi oluyor acaba bi fikri olan var mı
Gebelik haftası 20

3 Cevap

0 oy
(182 puan)
Sağa, sola veya sırt üstü farketmez dedi bana aile hekimliğindeki ebeye sormuştum. Göbek büyüdükten sonra nefes almak zorlaştığı için sırt üstü yatılmıyormuş, rahatsız olduğunu sanmıyorum bebek rahat ettiği için hareketlenebiliyor diye söylemişlerdi :) hareketleri seni rahatsız ediyorsa eğer zaten yatış poziyonunu değiştiriyorsundur :) 
(21 puan)
Yaaaaa sevindim :) teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(162 puan)
25 haftaya kadar sırt üstü yatmakta zarar yok diye okudum. Ama göbeğin büyüklüğüne göre heralde önemli olan fazla ağırlık yapmaması sırta yoksa bebeğe giden oksijeni etkileye bilir.  Ve aynısını bende yaşıyorum sırt üstü yatınca sanki göbek deliğinden çıkmak ister gibi tüm vücudunu çıkarıyor tekme atıyor düzgün yat diye ama ben tartışıyorum böyle yatacam diye :D ikimiz de inat ediyoruz.. biz de 19 haftalık olduk. 
0 oy
(86 puan)
Bnde 20.3 haftadayim canim cok hissetmiyorum sadece kalp atisi gibi bisey oluyo bu ikinci gebeligim sen tam hissediyormusun hareketlerini  
(84 puan)
Hafta ve günümüz aynı canım 10 gündür hissetmeye başladım ben ara ara tam hareketlerini hissediyorum ama genelde kalp atışı gibi oluyor benim :)
(86 puan)
Onceki haftalarda bnde guzel hissediyodum  18 de filan bu hafta cok sakin hic kipirdama yok saglik ocagina gittim olabilir dedi randovude pazartesiye buldum tek insallah normaldir bi anda sakinlesti cunku
(21 puan)
Benm debu sabah çok sakindi ama akşama doğru hareketlendi Allah a emanet bebişlerimiz

İlgili sorular

652,014 soru

3,431,252 cevap

4,264,011 yorum

184,281 üye

...