0 oy
1,793 göst.
Doğum kategorisinde (13 puan)

Kizlar aranizda zonguldakta dogum yapan var mi? Hangi hastanede yaptiniz ve olumsuz bi durumla karsilastiniz mi

3 Cevap

0 oy
(396 puan)

Rabbim sana sukurler olsunnnnn bir zonguldakli. :) herkes sehir aciyor acicam zonguldk hic yoktur diye ses etmedim.canim ben zonguldaktayim dehset doktor skntisi yasadim.carsamba gunune ulku ozmen den randevu aldim onda dogum yapicam.tansiyon sorunum var bebek iri mecbur sezeryan olucak.sezeryan olmasa yada tansiyon olmasa kadin dogumda yapardim ondada kesinlikle arif ozturk yada burak ün tercih ederdim.

Bende yazarken biraz tereddut ettim acaba zonguldakli var midir diye acikcasiama doktor daha dogrusu hastane konusunda o kadar kafam karisik ki . her sordugum kisi baska baska seyler anlatiyor .
Sizin dogumunuz ne zamn kac haftaliksiniz
(396 puan)
36+1 im ben suan.bir cok doktora gittim hastaneleri de cok arastirdim normal bir gebelik olsa kadin dogumu tercih ederdi malesef degil fakultede yapmaliyim ki bir sorun oldugunda mudahele edecek birim olsun.normal dogum oldugunda nobetci hangi doktorsa o var cok dogru.serap hanim mehmet harmanin ogrencisi.iyi bir doktor diyorlar ama tercih etmem ben.normal dogumsa pek tercihin yok gibi canim.
(127 puan)
Canım bir arkadaşım ülkü de doğum yaptı erken doğum oldu onun ki ve bin pişman oldu. Her muayeneye de 300 tl de veriyodu.
-Reklam-
0 oy
(35 puan)

Bende caycumaliyim ama bartina gidiyorum orası daha yakın geliyor ama genelde doğum yapan arkadaşlarım devlet hastanesindeki serap topkara yi çok begeniyor

Bende serap topkaraya gidiyrm evet begeniyrm ama dogumu o yaptirmiyr normal olursa ebeler yaptiriyor ve nobetci olmazsa da yine olmuyr . serap topkara yaptircak olsa dogumu cok rahatlicam ama malesef
Bu bütün devlet hastanelerinde böyle ama benim gittigim doktorumda çok iyi ama normal doğumu ebeler yaptiriyor
0 oy
(127 puan)
Level e murat bulanık diye bir doktor gelmiş bende ondan önce kadın doğumda serdar şen e gidiyordum. İkisi de iyi doktorlar.  Ben kadın doğum uzak ve devlette daha zor olur diye leveli tercih ettim. 
(54 puan)
Yaptılar yok denildi ama böyle şeyler ilk kez yaşıyorum bebek de 7 sene sonra gelince doğal olarak korkuyoruz
(127 puan)
Yaaa rabbim sağlıkla kucağınıza aonayı nasip etsin inşallah. Tabi korkar insan korkmaz mi.  Rüzgârlı da serdar şen var ben çok memnundum ama hastane yolu tahliller falan çok uğraştırdı beni ondan level e geldim. Birde ona görün istersen.
(54 puan)
Amin  cümlemizin inşallah canim Serdar beyi biliyorum bakalım ona gidicem birde bana da hastanenin yollarından gitmiydm oraya teşekkür ederim canım
(127 puan)
Rica ederim canım ne demek rabbim şifa versin inşallah.
(54 puan)
Nazlı hanım merhaba doğum yaptınız mı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 2,338 göst.
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
28 Mayıs 2023 Doğum kategorisinde Nazan67 (25 puan) sordu

649,879 soru

3,422,903 cevap

4,254,763 yorum

183,679 üye

...