0 oy
235 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (196 puan)

Arkadaşlar merhaba ben şu an 18 + 2 haftalık hamileyim. Doktorum ikili üçlü teste ayrıntılı ultrason a gerek olmadığını soyledi. Ayrıntılı ultrasonu kendisi yapacagini soyledi. Ayrıntılı ultrasonu kendisi yapabiliyor mu doktor .? Onun için ayrı bir perinatoliji uzmanina gitmek gerekmiyor mu ? 

2 Cevap

0 oy
(7,364 puan)

Gittiğin doktorun bu alanda uzmanlığı ve gerekli tıbbi cihazları varsa yapabilir tabiki. Ben ayrıntılı ultrason için bir kadın doğum uzmanının özel muayenehanesine gitmiştim. Normal muayene olur gibi rutin bütün kontrolleri oldum o doktorun o alanda uzmanlığı ve gerekli tıbbi cihazları vardı. 

(196 puan)
Ben de özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum. İkili test için beni perinatoliji uzmanına yönlendirdi. Onu orda yaptırdım. Ayrıntılı ultrasonu ben yapacağım dedi . Normal mi bu ? İlk gebeliğim
(7,364 puan)
Normal canım kapsamlı kan testi yapamaz kendi muayenehanesinde onun için seni oraya yonlendirmis hastanelerde de doktorlar ayrıntılı ultrasona ve onun uzmanlığına sahip olmadiklari için başka yere yönlendiriyorlar kendi doktorun yapsın ayrintiliyi çok daha iyi daha güvenilir sonuçta o güne kadar ki gebelik hikayeni biliyor neye bakması gerekti gini neye dikkat etmesi gerektiğini daha iyi bilir
-Reklam-
0 oy
(1,283 puan)

Bazıları kendisi yapiyor canm eger yoksa baska yere yonlendiriyor benmmoyle olacak 

(196 puan)
Hım tamam ben de şaşırdım . İkili test için başka bir yere yönlendirdi . Ama ayrıntılı ultrasonu kendisi yapacağını söyleyince şaşırdım.
(1,283 puan)
Bende ikiliyi devlette yaotrdm gttgm hastanede 150liraydi
(206 puan)
canım benim doktorum da detayliya kendisi baktı ozelde

İlgili bir soru bulunamadı

648,114 soru

3,416,271 cevap

4,246,735 yorum

183,187 üye

...