0 oy
288 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (69 puan)
kapalı
Kızım olacak ALLAH nasip ederse isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz ben Asya Asel olsun istiyorum eşim de diyor ki asya Tomris olsun sizce asya Tomris güzel mi ya eşim çok istiyor kırmak istemiyorum onu ama bilmiyorum koysam mi ne derseniz
Gebelik haftası 37+0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

0 oy
(3,821 puan)
Tomris yabancı isimmi değişik geldi bana 
(69 puan)
Ya tabi öyle de diyor ki bilgi eksiğiniz var ***** çok bilmiş ya ay böyle insanlardan nefret ederim çok bilmiş sen bilmisligi ana kalsın kırmak istemiyorum ama zorla kır beni diyor ne yapayım ALLAH aşkına burda her kez kendi fikrini söyledi bu kadar o da uzatikca uzati o zoruma giti ya çok begeniyorsa o gitsin bebeğine o ismi koysun ne diyim yani
(6,097 puan)
Valla kendi kızım olsa seçenekler arasında vardı Tomris. Neden olmasın. Kimseye de koysun diye ısrar etmedim, biraz Türkçe biliyorsanız anlarsınız yazılanı.
Ben ciddi bir bilgisizliğe müdahale ettim Hanımefendi Tomris ismi yabancı demiş, yok efendim ismin Kuran'da geçmesi gerekiyor demiş. Ya kim uyduruyor bunları, var mı böyle bir ayet bulun bana. Var mı peygamber efendimizin böyle bir önerisi bulun. Kendi oğlunun adı Kasım, Kuran'da geçmiyor. Vay o zaman hâline :)) Tövbe estağfurullah ya :))

Ayrıca biliyorum evet; okuyorum, öğreniyorum, şükürler olsun bilmeden sallamıyorum. Böyle bilmeyen ve asla bunu kabul etmeyen tiplerle de mücadele ederim. Cahilliğiniz gitsin zorunuza, ana olacaksınız siz.
(3,821 puan)
Hanfendi kimsenin anneliğini sorgulamak size düşmez cahillik derkenn sizin konuşma tarzınız daha cahilce  emin olun  bilgi veriyim derkenn kendinizden geçtiniz sakin olun lütfen :)
(6,097 puan)
Ahahahhaha :))) Merak etmeyin sizin için kendimden geçmem :)) Eğlendik geçti gitti :))
(69 puan)
Terbiyesiz kadın seni defol git pislik suratsız cirkez çok akılı san aklın sana kalsın yavrum
-Reklam-
0 oy
(859 puan)
Güzel işim tomris
(69 puan)
Bilmiyorum ya ben hiç sevmedim ama
0 oy
(296 puan)
Beğenmedim doğrusu koyun desem yalan olur bence Kuran'da geçen güzel anlamlı isim koyun 
0 oy
(130 puan)
Yinede siz bilirsiniz ama Asya Tomris guzel )))
0 oy
(609 puan)
Siz araştırın bu tomrisin geçmişini 
(69 puan)
Araştırdım canım ama bilmiyorum ya sevmedim ya hic
–1 oy
(609 puan)
Tomris ne be töbe töbe
(69 puan)
Anlamını araştır canım isim güzel değil ama anlamı anlamlı güzel

İlgili bir soru bulunamadı

654,531 soru

3,440,880 cevap

4,274,605 yorum

184,923 üye

...