0 oy
231 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
9. Haftamdayim 6. Haftadan beridir bulantı çekiyorum. Prilam verdi kullanıyorum ama şu birkaç gündür asla geçmiyor su bile içemiyorum hava kokusu bile midemi bulandırıyor napabilirim tavsiyesi olan varmı?
Gebelik haftası 9

7 Cevap

0 oy
(93 puan)
Ben 1. Hamileligimi jusma ile ogrendim ve dogum aninda dahi kusuyordum. Zofran adinda bir hap vermisti onunla yemek yiyebiliyordum. İkinci hamileligimde o kadar cok kusmuyorum 6+5 teyim bunda banada o hapi verdi cogunluk bunu kullaninca zofrana gerek duymuyor deneyelim dedi eger hic dayanamazsan zofrani dene gunde bir tane aliyorsun.
-Reklam-
0 oy
(93 puan)
Bu arada doktorum bulantinin iyi oldugunu hormanlarin daha aktif olarak bebege calistigini soylemisti.
0 oy
(417 puan)
Prilamdan günde 4  tane icebilirsiniz mideniz kotu olunca için kesiyor hemen ben 32.haftadayim hala kullanıyorum
0 oy
(1,779 puan)
Malesef bi çare yok bulantiya . Kaç gündür kullaniosun uzun süre bırakmadan kullanınca ise yarıyor gerçekten prilam 
0 oy
(276 puan)
Prilami gece yatarken iki tane alırsan daha güzel işe yarıyor. Ayrıca sabah uyandiginda yataktan hızlı kalkma yanında çubuk kraker leblebi gibi ufak bir atıştırmalık olsun.  Daha hamileliğin çok başında sin miğde bulantısı çok normal sürekli dinlen kendini yorma yiyebilcegin şeyleri tüket kendini zorlama meyve denedinmi mesala 

Yada peynir ve salatalık bana iyi geliyordu
(22 puan)
Sadece tuzlu şeyler tüketebiliyorum zaten sürekli peynir çubuk kraker. Ama bu bulantı beni mahvetti konuşmak bile istemiyorum
0 oy
(182 puan)
Prilam bende hiç işe yaramadı, 33+2 oldum hala var bulantım, zofer kullanıyorum ben mecbur :) 
0 oy
(628 puan)
Yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de her gün az kaldı geçecek diyorum ama giderek artıyor bugün 10 haftalık oldum kahvaltı iki lokma aldım üçüncüde banyoya zor attım normalde kusma çok yoktu son Bi kaç gündür kusma da eklendi üstüne bulantı pik noktada sürekli elimde çubuk kraker eşim diyor bu gidişle çocuk elinde çubukla doğacak al anne bundan başka bir şey yollamadın diyecek sana :) 

İlgili bir soru bulunamadı

654,724 soru

3,441,701 cevap

4,275,704 yorum

184,975 üye

...