0 oy
187 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Merhabalar 

15 haftalık hamileyim geceleri sürekli karnımda sertleşmeler ve kasılmalar oluyor bebeği tamamen elimle hissedebiliyorum çok sert oluyor olduğu yer yatarken zorlanıyorum hep 

Çok zayıfım bide etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama telaşlandım doktorum vitaminsizlikten dedi kullanıyorum 1 haftadır ama hala geçmedi randevumuda daha var bilgisi olan hamileler var mı?
Gebelik haftası 15

1 cevap

0 oy
(88 puan)
29. haftamdayim.hala devam ediyo benim ayni oluyo kalp skntinsi gibi sknti vererek bi yere toplanip.kasiliyo maalesef cvbini bulamadim kimse sorduysam .. insaallah bisey olmaz amniyo sivisi yuksek cikinca genellikle endise duyuyolar benim oda iyi ama o kasilma dogum anindaki kasilmanin aynisi tabi dogum aninda cok daha siddetli oluyo ill dogumumdan biliyorum
(2 puan)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin haftalarında çok normal ama sertleşmeler benim ilkinde de son haftalar çok artmıştı kasılma gelince hareket edemiyordum seninki hazırlığa geçmiş :)
Beni korkutan erkenden başlaması daha küçücük hareket bile ettiğini hissettirmiyor hayırlısı artık inşallah yazcam mutlaka :)
(88 puan)
allahim hepimizinkini saglikla almayi nasib etsin .. benimde cok erken basladi ondan korktum zaten ama kotuyu cagirmamak lazim guzel dusunelim .. bizimki hazir olsa bile sezeryan olacak haberi yok:) Allah hayrlisini versin:)
(2 puan)
AMİN hepimize :)
Ben ilkini normal yaptım bu sefer bende sezeryan istiyorum :)
(88 puan)
ahh ahh ben 11 saat sanci cektim canim sonra catir catir kestiler maalesef .. cok istemistim ama nasib ya allah saglik versin napalim
(2 puan)
Ben 20 saate yakın sancı çektim zor doğum yaptım bide doktorum kötü çıktı hakaretle doğum  yaptım her şeyin hayırlısı gerçekten normal olup öyle olmasındansa kessinler daha iyi :)
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

653,735 soru

3,437,957 cevap

4,271,388 yorum

184,723 üye

...