0 oy
983 göst.
Doğum kategorisinde (87 puan)
Kızlar 26 haftalık gebeyim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama kürtaj olmadım suni sancıyla normal doğum yaptım kabus gibiydi.

Bu yüzden normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan ama doktor illa normal derse napıcam bilmiyorum 
Gebelik haftası 26

8 Cevap

0 oy
(558 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hayır canım canlı bebek doğumda hareket ediyor kendini aşağı itiyor hiç korkma Allah'ın izniyle. 

Annem de abimi 39 haftalıkken kaybetmiş. Bizim doğumumuzla çok fark varmış. Bebek kendisi anneye yardım ediyor diyor. Abimde çok zorlanmış. 
(87 puan)
Evet kuzum yavrum canlı olmadığı için Bi de suni sancı ve ilaçlarla parçaladılar çok zordu Rabbim İnşaAllah kolaylığını verir Allah razı olsun güzel yorumun için
(558 puan)
Rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin canım ecmain olsun.
-Reklam-
0 oy
(931 puan)
Devlete mi gidiyorsun özele mi canm. 
(87 puan)
Özele de gidiyorum canım devlete de ama doğumu devlette yapacağım bulunduğum ilçede özelin doğumhanesi yok malesef
(931 puan)
Hmm bende senin gibi hem özel hem devlete gidiyordm. Doğumu devlette yapmak istedim. 36 saat sonra sezeryana alındım. Devlet son zamana kadar bekliyor inşallah hayırlıca doğurursun.
(87 puan)
İnşaAllah canım benim Hayırlısıyla hepimizde
0 oy
(12 puan)
Valla ilk doğumum normal edebilseydim normal ederdim sezeryan kötü bence çünkü bende sezeryandan çektim.. hem en sağlıklısı da normal sen zaten.. ebelerde çok önemli hastanede.. hiç korkma der.ben... rabb.saglikli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin 
(87 puan)
İnşaAllah canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için
0 oy
(10 puan)
Herk doğum bir olmuyor canim hic korkma suni sancı bence daha iyi seninkinin kötü gecmesi ölü olarak doğduğu için kendini dışarı itme çabası olmadığından zor olmuştur ama inanki benim şuan 3. Gebeliğim ve normal tabiki korkuyorum ama insan oraya gidince rabbim.biran önce dogurayimda surdan çıkayım diye dua ediyosun şimdiden kendini endişe ettirme illaki dogucak bebis bebeği de strese sokma oracıkta ;)
(1,004 puan)
Katiliyorum korkunuz biraz da o yuzden belki. Bebegini canli gorecegini dusundugu zaman insanda bi cesaret bi heves oluyor.unutuluyor cektigi zorluk. bir daha yine cocuk yaparim diyor.
(87 puan)
Ay İnşaAllah kolaylıkla olur güzel yürekli Arkadaşım hepimiz de sağlıcakla alırız bebişimizi kucağımıza
0 oy
(52 puan)
İlk doğumumda 9 saat sancı çekmiş biri olarak söylüyorum. Evet öyle bir sancı yok canından can ömründen ömür gidiyor ama anlık. Doğumdan sonra hemen ayaklanıyorsun. Günlük işlerine devam edebiliyorsun. Rabbim neyse hayırlısı bebeğin ve senin için o olsun
(87 puan)
Amin İnşaAllah canım benim Rabbim kolaylığını versin tüm gebelere
0 oy
(180 puan)
Daha dogumunaa var kendni smdiden strese sokma akisina brak bende bazen dusunup korkuyrm ama bebegme kavusacagimi dusununce aklimdan gdiyor, zor olacak belki ama dogurduktan snra hicbrni hissetmeyeceksn, yeterki sagsaglim doguralim :)
0 oy
(238 puan)

Suni sancıyla müdahaleyle başlatılan doğum çok çok daha zor oluyor.. İnşaallah bu doğumunuz kendi sancinizla müdahalesiz cok kolay olur.. Son haftalarda 35den sonra gibi yürüyüş hurma squat .. Açılmaniz kolaylassin.. 

Korkunuzu yenmek için de internetten EFT yi araştirabilirsiniz.
Ayşe Duman'ın videolarını izleyebilirsiniz.

0 oy
(90 puan)
Eğer sezeryan olması gibi bir durum olmaz ise yani bebekte kordon dolanması ya da başka sezeryan gerekecek olası bir durum olmaz ise hep normal doğumu tercih etme taraftarıyım çünkü bizi yaratan Allah zaten buna elverişli yarattı, ben 8 saat kendi sancımı çektim ve benim sancım hiç aralık vermiyordu yani en fazla 1 dk 2 dk gidiyordu sancım o kadar ama buna rağmen insan iyi ki diyor. Rabbine güven,vücuduna güven aksi bir durum olmadıkça normal tercih et inşallah.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 532 göst.
0 oy
18 cevap 740 göst.
0 oy
42 cevap 1,416 göst.
28 Ocak 2021 Doğum kategorisinde Hasret Sonsuz (221 puan) sordu
0 oy
25 cevap 1,663 göst.
16 Aralık 2020 Doğum kategorisinde Heyecandolu (757 puan) sordu

648,917 soru

3,419,335 cevap

4,250,490 yorum

183,424 üye

...