0 oy
310 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (21 puan)

Merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak etrafimdaki insanlar beni baya tribe soktu. Tabiki herkeste farklıdır ama doğumdan sonra sütünüzün gelmemesi gibi bir problem yaşadınız mı?

5 Cevap

+1 oy
(669 puan)
Süt doğumdan önce üretilir ve bebeğin doğmasını bekler. Çoğu kadin sütüm yok sütüm az sütüm inmedi diyerek tecrübesizlikten ve bilgisizlikten çevre baskısıyla beraber sütü yok zannediyor. Hatta kolostrumu bile bilmeyip ben mememi sıktım 1 damla bir şey geldi gelmedi sütüm yok diye mama veriyor. Bebeğin plesantadan ayrılmasıyla beraber süt salgılanır. Doğumdan hemen sonra alıp emzirmeniz gerekir ne kadar erken o kadar iyi. Kimseyi takmayacaksınız. Bebeğin kilosundan,çiş ve kaka miktarından doyup doymadığı belli oluyor zaten. Sık sık emzirmek ve bol su içmek sütünüzü artırır. Aç kalmayacaksınız düzenli besleceksiniz evelallah sütünüz yeter de artar. Böyle şeyler düşünmeyin. 
(21 puan)
Teşekkür ederim içimi rahatlattin
-Reklam-
0 oy
(95 puan)

Hyr cnm neden olsun ki ahh bu insanlar sadace dert koyarlar insanin içinine içini rahat tut sitres yaparsan gelmez işte 

(21 puan)
Sorma ya herkes çok biliyor herşeyi bunu söyleyenlerde anne bide
(95 puan)
Sen kimseyi takma o söyleyenler ne amaçla söylüyo allah bilir
0 oy
(1,702 puan)

Tecrübeli değilim ama sütun gelmemesi gibi bir şey var şu şekilde korku olursa süt çekilir anne bebeği emziremezse bi süre sonra bebek tutmaz ve sut olmaz artık bu şekilde biliyorm 

Instagramin varsa emziren anne diye bi sayfa var bilgileri çok faydalı takip et istersen 

(21 puan)
Göz atacağım teşekkür ederim
0 oy
(4 puan)

Canım hiç olumsuz birşey düşünmeyeceksin. Yok o öyle diyor. Yok bu böyle diyor diye.  ilk gebeliğimde sütüm gelicek mi,  gelmezse ne olur bilmem ne..  Hiç düşünmedim.  Gelmezse biberon alayım mama veririm diye hiç düşünmedim.çok şükür 2 yasına kadar emzirdim ve bayaa da yaradı sütüm. Demem o ki takma kimseyi.  Rabbim büyük. Tamamen psikolojik sütün gelmeme durumu.  Sık sık emzir sarılık bilr olmaz allahın izni ile.  

0 oy
(343 puan)

Ben yasadim ama herkes ayni olacak diye bisey yok.ilk dogumumda da 6 ay falan tam gelmedi sonradan sutum cogaliyor bu 2. Dogumumda da aynisi oldu henuz sutum tam gelmedi mama takviye ediyorum. Bi an oncede sutumun cogalmssini bekliyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 288 göst.
10 Ocak 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aynuuralbayrak38 (984 puan) sordu
0 oy
6 cevap 629 göst.
13 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Smyye.8 (27 puan) sordu
0 oy
3 cevap 298 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.

647,953 soru

3,415,696 cevap

4,246,143 yorum

183,143 üye

...