0 oy
374 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (38 puan)

İkili test sonucu yaşa göre oranı"1/8" çıktı. Yani 8de 1 oranda risk var. Yaşım 36 Aminosentez önerdi doktor. Sizlerde böyle yüksek risk yaşayan var mi?

3 Cevap

0 oy
(31 puan)

Kaç haftaliksiniz acaba

(38 puan)
13 hafta olduk bugün
-Reklam-
0 oy
(28 puan)

Benimde yaşım 36 bendede 245 e 1 risk çıktı ikili testimde banada amniyosentez önerdi doktor tamam dedik yapılsın eğer sorun çıkarda aldırmayı düşünürmüsün dedi doktor biz hayır dedik kan testi gönderdik yurtdışına onun sonucunda down sendromlu geldi sonucumuz hayırlısı artik herşeyin en iyisini Rabbim biliyo 10 gün falan kaldı doğumuma 

(38 puan)
Herşeyin hayırlısı.Tüp bebekle hamile kaldım. Çok istiyorum bebeğimi ama ilk haftadan beri sürekli şiddetli kanama.  Yaradan rabbim bazen çok büyük sınarmış insanı. Bizim de öyle olacak galiba. Ultrason ölçümleri yapıldı. Ense kalınlığı 1.2ölçüldü. Burun kemiği sıkıntılı değil. Çok şükür demiştim. Ama allah büyük. %100 engeli denip sapasağlam doğan var. Duamizi eksik etmeyelim. Size de çok dua edeceğim. İyi günler dilerim.
(95 puan)
Benim de riskli çıktı 34 yaşındayım  aldırmayı düşünmediğim için başka bir test yaptırmadım Rabbim ne verirse kabulümüz düşünemeye çalışıyorum ama insanın aklına takılıyor sizin çok az kalmış artık doğuma böyle denilipte sapasağlam doğan o kadar çok bebek var ki inş onlardan biri de sizin bebeğiniz olur Rabbim yardımcınız olsun inş
(1 puan)
Şuan ben aynı durumdayım bebeğiniz nasıl oldu bilgi verir misiniz
0 oy
(99 puan)

Benim kuzenimin bebegi icin de down send. Dediler. Sivi aldilar canini yaktılar,  gönlünü  mahvettiler.. 6 parmakli dediler ... dediler de dediler... netice çok kötü  yasanan, her gün  aglanan bir hamilelik sonuç  sapasağlam bir dunya güzeli... Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Inşallah sizlerde saglikla kavusursunuz evlatlarınıza. Dualarımız sizinle olsun..

İlgili sorular

650,369 soru

3,424,740 cevap

4,256,953 yorum

183,784 üye

...