0 oy
404 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (90 puan)
kapalı
Kızlar ilk gebeligim 28. Haftanın icindeyim bebegin hareketlerini çok sert hissediyordum dışardanda rahatca görünüyordu son 2 gündür hissediyorum ama ufak ufak kayma şeklinde gbi sanki korkuyorum tecrübem olmadığı için sizce telaş yapmalımıyım gidiyim mi doktora ? 
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(106 puan)
Benim haftamda sizinle aynı. Geçen hafta bende de aynı oldu 2 gün çok hafif hissettim. Sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinledim şükür normaldi herşey. Şuan yine hareketli masallah :) bazen yoruluyoruz o yüzden hissedemeyebililiyoruz. Sizin bebeğinizde iydir Allah'ın izni ile. Ama içinizin rahat etmesi için yarın bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(295 puan)
Bende 28 haftaligim bendede ayni seyler oluyo bazen sabhtan aksama kadr hic hareket etmiyo bazen dışardan belli normal bunlar yani benim 2. Hamileligim 1.sinde ayni haftalrda bende korkup doktora gitmiştim uyuyomus sipam 6yasina gircek yakinda 
0 oy
(415 puan)
Bende aynıyım çok hareketli bazen etmedim rahsiz ediyorum onu gobusumu elimle salladimmi direk bana karslik veriyo :) sıpa bizimkiler kiziyo bana rahsiz etme çocuğu diye ama napim çok hareketli olduğu için etmedimi ben rahsiz ediyorum onu :)

İlgili bir soru bulunamadı

651,777 soru

3,430,318 cevap

4,262,968 yorum

184,219 üye

...