0 oy
230 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (83 puan)
Kızlar bugün bu hastanede randevum vardı gittim ama dr u hic beğenmedim.  Nst ye gönderdi ordaki çalışanlar cok ilgisiz ve azarladılar . Normalde doğuma oraya gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim .  Oraya gidip memnun olan varmi ? Sancaktepe ye gitmeyi düşünüyorum yorum dogum icin dogum icin hastane önerirmişsiniz?
Gebelik haftası 34.1

2 Cevap

0 oy
(63 puan)
Ben ilk hamileliğimde Ümraniyeye gidiyordum bana düşük diyip eve gönderdiler. Kanamam oldu tekrar gittim düşükte olur böyle şeyler 2-3 gün sonra tekrar gel dediler. Bu arada beta HCG sürekli yükseliyor. Sebebini sordum yine olur dediler. En son kanamam artınca Zeynep Kamile gittim dış gebelikmiş ölümün kıyısındasın seni bu halde nasıl eve gönderdiler diyip yatışımı verdiler ve ameliyat süresince 5 gün hastanede yattım. Anlayacağın Ümraniye devlet hastanesi kadar kötü bir hastane görmedim ben kadın doğumda. Zeynep Kamil dışında da bir yere gitme bence 
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Bende Ümraniye eğitim araştırma gidiyorum mecburum hiç bir hastahane kabul etmiyor beni ama 6 ay kadar Zeynep Kamile gittim çok memnun olduğum orda bir doktor hastalarıyla çok güzel ilgileniyor ve zor durumdaysan yardımcı da oluyorlar dr.ilter yenidede keşke sağlıklı biri olsaydim da orda doğumum olsaydı şimdi Ümraniye kaldım.Allah yardimcimiz olsun.

648,314 soru

3,417,200 cevap

4,247,936 yorum

183,264 üye

...