0 oy
237 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (145 puan)
Kızlaarrr 36 haftalığım ilk gebeliğim sezeryan buda sezeryan olcak bugün nst de sancı interaktif dedi ama doktor haftaya gel dedi bi sıkıntı olurmu sizce yaa sancı oldugu halde gönderilirmi bilgisi olan yazabilirmi
Gebelik haftası 36+0

1 cevap

0 oy
(47 puan)
Gitme doktor ne derse desin evde doğur. Doktoruna anlattın mi aşı karıştı olduğunu? Neden o hastaneyi o doktoru ebeyi riske atıyorsun? Ne hakkın var? Hangi hacı hoca sana aşı yaptırmana aklını verdiyse çağır onu dogurtsun seni.
(145 puan)
Ne dionya bi yürü git doktor tercihimi ona göre yaptım zaten senin gbi at gözlüğüyle bakmıyorum hayata
(47 puan)
:) neden sinirlendin? Sezeryan esnasında verilen ilaçlardan, ağrı kesicilerden , uyuşturuculardan ne kadar eminsin? Ya sonrasında verilen ağrı kesicilerden, antibiyotiklerden?? Aşı karşıtısın ya hani o yüzden gitme doktora evde doğur kedi gibi. Nasıl doktorunu ona göre seçtin? Aşı karşıtı mı yani senin gibi? At gözlüğüyle bakan sen ve senin gibiler! Nasıl ki sen "aşı olmalı mıyım" diye bile sormamış, aşı olmaya kararlı hangi aşıyı olmasına gerektiğine karar vermeye çalışan birine aşı olmama aklı veriyorsan ben de sana evde doğurma aklı veriyorum. Ve hatta soruyorum. Ne hakkın var aşı olmayıp virüslere mutasyona uğrayabilecekleri konak oluyorken topluma girip bizleri riske atmaya???? Ne hakkın var emin olmadığın fakat doktorların çoğunluğu senin savunduğun fikirlerin aksini savunuyorken kalkıp insanları aşı olmaktan caydırmaya çalışmaya? Hele ki "aşı olmalı mıyım" diye bile sorulmamışken.
(145 puan)
Sana istediğin malzemeyi vermiycem Allah kocanın yardımcısı olsun ceneye bak üreme sen yaa çoğalma valla bak sana laf atılmamışken bu kadr konusuosan çevrende kayınvalidene eşine eltine görümcene ne çemkiriosundr kim bilir bu mübarek günde eşin ve ailesi için dua etcem Allah yardımcıları olsun bizleride böle gelinlerden muhafa etsin Rabbim böle kadının cenesinden ölmektense aşıdan ölmeyi tercih eder insan :)))))))
(47 puan)
Hahah:D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 241 göst.

654,830 soru

3,442,061 cevap

4,276,138 yorum

185,004 üye

...