0 oy
605 göst.
Doğum kategorisinde (402 puan)
35 gün önce doğum yaptım yeni yazmak fırsat oldu başından beri Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi'ne gidiyordum doktorlardan memnundum son haftalarda her hafta randevusuz çağırdılar ultrason nst her kontrolüm yapıldı sıkıntı yoktu sancı vs olursa acilden gel diyorlardı 39. Haftada akşam çay içerken aniden sancı girdi bu sancılar 10 dakikada bir vurmaya başladı lavaboya gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm gece saat 00:10 da hastanedeydik kontrolde 5 cm açıklık çıktı hemen yatış verildi işlemler ultrason nst çekilip doğumhaneye gidene kadar açılma 8 e çıktı 00:55 te de oğlumu kucağıma aldım kendi sancımla kesisiz dikişsiz oldu kısacası hastaneden doktorlardan çok memnun kaldım tek dezavantajı nornal doğum olduğu için refakatçi olmamasıydı onda da 1 gece her türlü geçiyor Allah herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın 07.07.2021 tam istediğim tarihte doğdu :)
Gebelik haftası 39+1

9 Cevap

0 oy
Ay masallah masallah 8 cm ve dikissiz ay ne yaptın cabuk banada soyle doğumdan korkuyorum dikiş yüzünden ve ilk gebelik mi 
(402 puan)
Her akşam yürüyüş hurma yiyordum zaten sıcak hergün duşa giriyordum bu 3. Doğumum du diğerlerinde dikişim olmuştu canım bunda bende şaşırdım çok çabuk oldu :)
Him 3 olduğu için o zamn :( kacinci haftadan sonra hurma
(402 puan)
Hurma açılmayı kolaylaştırdığı için erken yemedim canım 37. Haftadan sonra başladım yemeye
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
Maşallah Sübhanallah. Rabbim bizlere de nasip eylesin inşallah güzel bir doğum anını. Doğumun kolaylaşması için herhangi birşey yaptınız mı :) bekliyorum burda mesajınızı. 
(402 puan)
Amin inşallah hurma yedim akşamları yürüdüm zaten sıcak hergün duşa giriyordum canım :)
(402 puan)
3. Doğum olduğu için daha kolay geçti canım diğerlerinde dikişim olmuştu :)
0 oy
(29 puan)
Gözünüz aydın ☺️ Maşallah  Kesisiz ve dikişsiz olması için spor yürüyüş veya squat yaptınız mı. Bebeğiniz kaç kilo doğdu. 
(402 puan)
Amin sağolun :) akşamları normal yürüyüş yaptım hurma yedim sıcak olduğu için hergün duşa giriyordum 3425 kg 51 cm doğdu :) 3. Doğum olduğu için daha kolay oldu diğerlerinde dikişim olmuştu :)
(29 puan)
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ☺️ Benim ilk doğum bebişimde biraz iriymiş inşallah bende normal doğum yaparım☺️
(402 puan)
İnşallah canım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kolaylıklar versin :)
0 oy
(226 puan)
İnşaallah bizlerede böyle kolay ve güzel geçen bir doğum nasip olur 
(402 puan)
Amin inşallah canım
0 oy
(197 puan)
Öncelikle gözünüz aydın Rabbim size bağışlasın benim bir sorum olcak size ben hiç Lütfü kırdanda kadın doğuma gitmedim randevu bulamadm için doğumun başladığında direk acilden gitsem doğum için alırlar mı acaba
(197 puan)
Tam 30 haftalık olduk bu gün cnm yarın Kurtköy de randevum var
(402 puan)
Ooo süper daha zamanın varmış canım dediğim gibi gündüz tam 4 te randevu almayı dene mutlaka bulursun
(197 puan)
O zmn ben her gün deneyeyim şansımi en azından bir kez bile olsa kaydım olsun teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için tekrardan gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın
(402 puan)
Amin canım sağol Allah seninde sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kolaylıklar versin
(197 puan)
Amin cnm insAllah tüm annelerimizin :)
0 oy
(743 puan)
Ayyy ne güzel . Maşallah sübhanallah yaa. Rabbim bizlerde böyle doğumlar nasip etsin inşallah ☺️❤️ Rabbim analı babalı büyüsün sağlıkla büyütün inşallah ❤️ şey dicegim bide üç normal doğum yapmışsınız ne güzel peki vijana tekrar eski halini aliyormu yoksa açıklık oluyor mu kusuruma bakmayın ilk gebelik olduğu için bilmiyorum ondan sonmak istedim :)
(402 puan)
Amin canım inşallah darısı başınıza :) diğer doğumlarım 6 buçuk ve 4 buçuk sene önceydi eski halini almıştı :) bunda da daha 35 gün oldu dikiş olmadığı için şu an normal gözüküyor ilerleyen zamanlarda göreceğiz :)
(42 puan)
Tatlım, bir kase bala parmağını batır sonra çek. O boşluk nasıl dolup eski halini alıyorsa vajinada eski haline geri döner. Esneyip gevşeyen bir organ vajina.
0 oy
(89 puan)
Hangi doktora gittinz
(402 puan)
Devlet olduğu için belli bir doktor yoktu canım o gün poliklinikte hangisi varsa o bakıyordu bayana alıyordum erkek çıkıyordu erkeğe alıyordum bayan çıkıyordu hiç aynı doktora denk gelmedim :)
0 oy
(19 puan)
Hangi doktora kontrole gidiyodunuz acaba 
(402 puan)
Devlet olduğu için belli bir doktor yoktu canım o gün poliklinikte hangisi varsa o bakıyordu bayana alıyordum erkek çıkıyordu erkeğe alıyordum bayan çıkıyordu hiç aynı doktora denk gelmedim :)
0 oy
(89 puan)
Hangi doktorda kontrol oldunuz acaba hastane nasıldı
(402 puan)
Hastane güzel temiz herkes ilgili memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum doğumdan sonra da annenin bebeğin her türlü muayenesini yapıyorlar canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
22 Mart 2023 Doğum kategorisinde Elfblge (2 puan) sordu
0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
6 Aralık 2023 Doğum kategorisinde EsRaP37 (98 puan) sordu

648,792 soru

3,418,900 cevap

4,249,804 yorum

183,382 üye

...