0 oy
686 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (110 puan)
kapalı
arkadaşlar 3. çocuğuma hamileyim ve zaman zaman dünyada olan olaylar sebebiyle kötü hissediyorum bunalıma giriyorum kaygıyla doldum taştım,sizlerde de böyle oluyor mu yani dünyanın sonuna doğuruyor gibi hissetmem normal mi sizce?
Gebelik haftası 16+2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

+1 oy
(205 puan)
Merhaba, valla sadece biz hamişler degil tüm herkes bu şekilde düşünüyor. İnanan ve inanmayan farketmez.. Herkes Bi telaş içinde. Bende aynı düşüncelerdeyim ama sonu hep aynı, Rabbim büyüktür. Düşünsenize cahiliye döneminde belki kadınlarda öyle düşünüyordu kız çocukları gömülüyordu, şuanda her gun bir kadın öldürülüyor ne olursa olsun inancımızı yitirmeden içimizdeki mucizeyi büyütmeliyiz :) 
-Reklam-
0 oy
(492 puan)
Bende üçüncüye hamileyim.canim evet ülke sorunu bir yandan doğal afetler bir yandan maddiyatsizlik bir yandan herşey üst üste geliyor sonumuz ne olacak bilmiyorum ama evlatlarımızı geleceğini bilmediğimiz bı dunysya getirmeyi düşünmek çok kötü oluyor:(
0 oy
(371 puan)
Ben aksine dünyaya gelen her bebeğin bir umut olduğunu düşünüyorum yeterki güzel ahlakla büyüsün sen kendine güven gerisini Rabbim bilir benimde 3.gebelik herkes kafayı yemişim gibi bakıyor ben takmıyorum  nasıl bakıcaksın zor okul vb bir sürü şey duyuyorum ama ben elimden geleni yapıp gerisini Allah ın takdirine bakıyorum.. Şu devirde sanki ihtiyacımız olan azıcık neşe.. Onuda miniklerimiz getirecek inşallah sen gönlünü ferah tut
0 oy
(2,390 puan)
Bende 3.ye hamileyim acayip duygusalim üzücü  olaylar gormeye dayanamiyorum
0 oy
Dünya hiç bir zaman güllük gülistanlık olmamış ki şimdi işler yolunda gitse. Ahir zamandayız ne yapalım Allahın takdiri, çokça dua edin. Allah ferahlık versin cümlemize. 
0 oy
(1,978 puan)
Aynı şeyleri düşünüyorum...3.cü hamileliğim daha karnımda bebeğim 31+5 iz hissetmediği şey kalmadı sanırım yine Allahim beterinden korusun...Manavgat tayız günlerce yangın tedirginliği yaşadık,bir yandan korona,bir yandan gelen sel felaketleri,bir yandan deprem korkusu derken...diyorum bu yavrum doğunca ne gün görecek acaba :( diğer kızım 4 yaşında çocuğumu parka götüremiyorum korona korkusundan,diğer kızım 14 yaşında 2 sene olacak özel okula gitmesine rağmen doğru düzgün okula gidemedi eğitim desen zaten bitmiş durumda.Eve tıkıldı kaldı çocuklar :( Herşey gerçekten daha da kötüye gidiyor,Allah im sonumuzu hayır etsin inş.
0 oy
(58 puan)
Yaparken dünyanın sonunu dusunmedinizmi şimdi böyle diyorsunuz kiyametin nezaman kopacagini kimse bilemez sonumuzun iyiyemi kotuyemi gideceginide bilemeyiz  böyle seyler düşünmeyin bende 3 ÇÜ ye hamileyim bu cumada dogumum var e napayim dunyanin sonu diye delireyimi 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 980 göst.
0 oy
11 cevap 463 göst.
0 oy
2 cevap 264 göst.
0 oy
3 cevap 237 göst.

651,746 soru

3,430,154 cevap

4,262,806 yorum

184,210 üye

...