0 oy
534 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (9 puan)
Selam kızlar. 13+1 deyim.Kamu da çalışıyorum ve toplu taşıma kullanmak zorundayım.Doktoruma aşıyı sordum direkt "OL" dedi.Ben de olmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum bebegime zararı olur mu diye. Yaptıran arkadaşlar da yan etki oldu mu?

6 Cevap

+1 oy
(1,033 puan)
O doktor . Allahin huzurunda nasil hesap vericek.sizede bebeginizede denek olun dio. Ben isvecteyim asla olma diyorlar bize doktorlarimiz. Ustelik sadece gebeye dgl emzirene ve gebelik dusunene de. 
(1,033 puan)
Hasret kafan mi almiyor. Doktor olmuyacaksin diyor. Hamile uzerinde yapilmis bir arastrma yok dio : D cahil senin gibiler iste konusmayi bilmeyip hakaretle tezini savunan cahil cuheyla. Doktor olma diyor doktor. Isvec gibi 1.sinif dunya ulkesinde okumus doktorrrr !!!ben yaptirmadigim icin dgl sen yaptrdigin icin hasar kalicak. Ben onu riske aticak birsey zerh etmedim vucuduma. Ustunden yuk atmismis.  Denekkkk !!!!
(2,020 puan)
Hahahah ülkemiz suanlik bulduğu aşıyı geliştirmeye çalışıyor şuan sinovac ve biontech aşısı vuruluyor tüm dünya cahil :D İsveç çıkardı mi aşı hyr bulan ülkeler çin yani sinovac  biontech ise Alman aşısı cahil şuan bizim vuruldukkarimiz daha doğrusu dünyanın vurulduğu aşı bunlar :D burdakilerde öneriyor Dr vurul diyor kafan mı basmiyor
(2,020 puan)
Tabi tabi senin gittiğin mastırın da mastırın yapmış ama tüm dünya aşı çıkarmış en iyi bilim insanları vurulun diyor senin profun da profu vulrulma diyor koyunsun İsveç'te başarılarının devamını dilerim ben türkiye ve Türk doktorlarimdan memnunum Atatürk'ün de dediği gibi beni türk doktorlarına emanet edin ;) gerisi hikaye Faso fiso
(1,033 puan)
Dusunceleriniz tavriniz ortada. Unlu bir dusunurun dedigi gibi. Madem oyle bende bu sozle kapatim tartismayi. Diyor ki ;  Cahille tartisma disardan bakan farkinizi anlamaz diye ;)
(2,020 puan)
Girme cahille münasebete küstürürsün silme cam kırığıyla g.. kestirirsin canım hadi eyvallah ;)
-Reklam-
0 oy
(3,764 puan)
Bu aralar covid aşısı postları arttı. Ben iki doz biontech oldum. İlk dozda biraz kolum agridi
(2,020 puan)
Aynn canım bnmde ilkte ağrı olmuştu ikincide hiç sıkıntı yasamadim
(3,764 puan)
Aslında ikinci doz daha ağır diyorlardı biraz da ağrı korkusuyla gittim. Yapan hemşirenin eli incinmisti aşıyı yaparken acıttı ama sonrasında hiç bir ağrı hissetmedim. İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucagimiza
0 oy
(20 puan)
Merhaba canım bende doktorumun tavsiyesi ile Sinovac aşısı oldum ilk dozu yaptırdım ikinci dozda önümüzdeki ay olacağım.. Herhangi bir yan etkisini görmedim çok şükür bebeğimde sağlıklı bende..
0 oy
(935 puan)
Cnm ben ikidozu da oldum . Bir çok doktora sorarak yaptirmami önerdiler. Hastalık anne ve bebeğe daha zarar veriyormuş. Çok şükür sıkıntı yaşamadık.sadece kolum ağırdı. Aşıdan sonra bol su içmek ve dinlenmek ii geliyor.
0 oy
(925 puan)
2 doz biontech oldum bebeğim 37 haftalık gelişimi gayet yolunda. Hiç bı yan etkisi olmadi
0 oy
Bende 2 doz aşımı yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım her şey yolunda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 368 göst.
1 Haziran 2018 Doğum kategorisinde Nebiye (29 puan) sordu
0 oy
2 cevap 222 göst.
30 Kasım 2021 Doğum kategorisinde misafir sordu
0 oy
8 cevap 583 göst.
14 Eylül 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde Sedeferen (1 puan) sordu
0 oy
1 cevap 59 göst.

649,147 soru

3,420,105 cevap

4,251,414 yorum

183,474 üye

...