0 oy
563 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (199 puan)
Kizlar 15 haftalık hamileyim ve beslenmeme asla dikkat etmiyorum yani bazen kahvaltı yapmadan bile işe gidiyorum canim hicbisey istemiyor böyle olan varmı acaba

5 Cevap

0 oy
(1,984 puan)
Bende normalde kahvaltı yapmazdım hala icimden yapmak gelmiyo ama mecbur bebek için yiyorum sende lütfen zorla kendini öyle olmaz alıştır kendinj her gün emin ol devamı gelecek.aralarda sevdigin meyveleri tüket bol su iç yoğurt ye.
-Reklam-
0 oy
(64 puan)
Bende önceden aynı durumdaydım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri her yedigime dikkat ediyorum özellikle aciktigimi hissettiğimde hemen ağzıma bişeyler atıyorum sanki o acıkmış ona yediriyorum gibi:)
0 oy
(304 puan)
Ben bulantilarimdan dolayi yiyemedim ilk 5 ay neredeyse sevdigin seylerden az az da olsa ye bir ekmek arasi yiyebilirsin sabah ya da bir pogaca tamamen ac kalmak da doğru değil hem sana hem bebise Yazik birde haftan ilerledikce zaten erkenden kalkıp kahvalti yapcaksin yemegini yiyeceksin ben onceden 12 de yapardim kahvalti simdi 39 haftaligim 7 8 de kalkip yiyorum :)
0 oy
(669 puan)
Sabah kahvaltıni akşam sulu yemeğini ihmal etme. İlaçlarını kullan mutlaka cebine kuru yemislerden koy atarsın arada meyve sebze yumurta süt ihmal etme. Kimse bende öyleyim yemeyelim ne olacak demez canım hamileler zorluyor kendini. Hem kendi hem bebeğin sağlığı için faydalı şeyler yemek zorundasın hele ki kahvaltı önemli bir öğün.
0 oy
(2,006 puan)
Bende öyleydim cocuga gitsin diye zorla yiyordum afedersin agzimda cogaliyordu. Bir ara istahim acilmisti ne güzel daha sağlıklı yedim, simdi istahim geri kapandi yine az yiyorum zorla bakalım ne olacak.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 346 göst.

651,139 soru

3,427,771 cevap

4,260,358 yorum

184,036 üye

...