0 oy
1,769 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
kapalı

Bnm içime kız doğuyo cinsiyetini bilmyorum ama  annelik hisleri gerçekmi

Gebelik haftası 19
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

35 Cevap

0 oy
(240 puan)

Benim icimede kız dogmustu kızı cok istiyodum ama erkek cıktı sende kız istiyosan ondan kaynaklı olabilir :)

(8 puan)
Senin ilk çocuğnmu cnm:))
(8 puan)
2 oğlum vAR 1 tane kızm olsn istyorm ve içmden kız geçyo:)
(240 puan)
Evet benim ilk cocugum olcak insallah :)
(196 puan)
Ayy benimde iki oğlan  inşallah Kiz olur
(459 puan)
Benim ilk başından beri içime kız doğuyordu eşim çok erkek istedi hep dedi erkek olck ama ben hep dedim kızım olck isim bile buldum 16 hafta da gttm cinsiyet için göstermedi ilkinde sonra bidaha gttm dediler tahmini erkek tahmini dedi hiç inanmadım kocam sevndi dedim nasıl günah senin kızın olck ben inanmyrm erkektr 21 inci hafta da gttm kız dediler ve kesinlesti 21 de tahmin edilmes çünkü
-Reklam-
0 oy
(30 puan)

Benim içime erkek doguyordu sureklide erkek dedim gercekten de erkek cıktı :))) 

(8 puan)
Maşallah cnm allahm gönlümüze göre versn inşallahhh
0 oy
(655 puan)

Ben hamile oldugumu ogrendigim gun karnimi sevip oglusum dedim ve neden oyle dedim hala ankam veremedim kaldiki hep esimde bende kiz istemistik.17.hafta cinsiyetini ogrendik oglumuz olcak insaallah persembe gunu katiliyor aramiza:)))

(655 puan)
Ve ilk gebeligim bu arada.daha sonra esime ayni gun ikimizde erkek oldugunu gorunce cinsiyeti bize pek surpriz olmadi.saglikli olsunlarda rabbimden baska bir sey istemem.
0 oy
(542 puan)

Var canm ben çok.kizim olsn istyrdm ama içinden bir hiss erkek diyodu   kiz olmayacak  5. Aya kdr dayandm  sormdm hic doktora hatta doktor  soyliyim dediğinde hayr dedim snra eşim gizli ogremms  oğlum olcak çok.skr herşeye rabbim herkese nasip.etsn evlat sahibi olmayı 

0 oy
(2,602 puan)

Bazen içgüdüsel olarak hissedebiliyoruz ben ilk gebeliğim de oğlum olacağını hissetmiştim doğru da çıktı...şimdi 2ci gebeliğim çok geç öğrendik cinsiyetini 5aylikti gösterdiğinde ama ben hep kız hissediyodum belki de gönlüm kızdan yana olduğu için bir paşam vardı bide mini mini bir kız istiyodum Rabbim gönlümdekini nasip etti hissettigim gibi oldu şimdi 4gözle bekliyoruz kızımızi son 14gün kaldı;)

(35 puan)
kizimda hissettim 2ci gebeligim bundada yogun bir sekilde erkek hissediyorum sanki eminim gbi  rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin .
(2,602 puan)
Aminnnn Rabbim hayırlı olanı gonlumuzdekini nasip eylesin hepimize inşallah
0 oy
(120 puan)

Hep erkek hissettim cinsiyetimiz de erkek sağlıkla gelsin meleklerimiz :) 

0 oy
(714 puan)

Tatlım Ben bekarken hep ilk çocugum erkek olsun isterdim  ve etrafımdakilerin çoğunun  bebeğin  cinsiyeti erkek bence demesine rağmen hamileliğimi ilk ögrendiğimden beri  hep kız hissettim hatta rüyamda bile gördüm ve cinsiyetimizi şimdiye kadar kız dedi doktor. Değişmezse tabi..  Çünkü son aya kadar erkek diyip doğduğunda kız oldugunu ögrendiğimiz bi kuzenim var :D   su an 27+1 iz. Her şeyden önce Sağlıklı  salih evlat olsunlar inşallah cinsiyet ondan sonraki mesele..

0 oy
(683 puan)

Ben ilk gebeligimde  cok sitiyordum kizm olsun ve kiz hissediyordum ve kizim oldu ikinci gebelihimde de cok erkek olsun istiyordum ve asiri derece hissettim erkek oldu  simdi ucunceye hamileyim yime cok istiyom kizim olsun ama nedense erkek hissediyom bakalim yarim cimsiyet icin gitcem insallah belli olur gosterir kendini rabbim ne werirse wersin saglikli olsun bnm icin herseyden onemli olan bu

0 oy
(944 puan)

Bugün doktor kesin erkek dedi ben eşim herkes erkek hissediyordu ozellikle de ben hatta doktorumada dedim hep erkek hissetmiştim boyle oluyor mu genelde doğru çıktığı dedim valla dikkat etmedim dedi :)

0 oy
(944 puan)

Bugün doktor kesin erkek dedi kordonu ayri pipiyi ayri gosterdi  ben eşim herkes erkek hissediyordu ozellikle de ben hatta doktorumada dedim hep erkek hissetmiştim boyle oluyor mu genelde doğru çıktığı dedim valla dikkat etmedim dedi   :)

0 oy
(216 puan)

Bir gun otururken gozumun onune erkek bebek hayali geldi bana gulumsuyodu. Ruyamda falanda degil. Sonradan ogrendim erkekmis:)

0 oy
(189 puan)
Tabiki ayrimi olmaz ama suslemek puslemek adina kiza biraz daha hevesliydim :) icimden hep erkek geciyordu. 11 haftalikken kiz oldugunu ama erken oldugunu soylediler cok sevinmistim.Sonra  16 haftalikken erkek oldugunu gosterdi tosbagam :))
0 oy
(193 puan)

Ilk gebeligimde erkek hisssediyodum oglum oldu ikinci gebeligimde kizim olsun istiyodum hepde kiz hissediyodum ama doktor erkek dedi ben yine kiz hissettim ama erkek cok şükür onlari verene

0 oy
(179 puan)

Kız içime doğuyordu rüyamda da kız görmüştüm ama oğlum oluyor :)

0 oy
(7,364 puan)

Benimde içime hep erkek olacak diye doğuyordu bu gün doktor kesin değil ama kıza benziyor dedi :) gönlümde kız dan yanaydı rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin İnşallah 

0 oy
(1,610 puan)

Ben hamile kaldimdan beri erkek hissettim erkek te istiyodum. Bana 15 haftada kiz dediler ama hic boyle kiz annesi qibi hissetmiyodum kendimi 17 de tekrar qittim devlet hastanesine bu sefer o doktorda erkek dedi meget erkekmis :)

0 oy
(766 puan)

Ben kız istiyordum ama bilmiyorum hep erkek hissetmiştim erkek bebeğim çooooook  şükürrrr ) 

0 oy
(90 puan)
Deli gibi erkek hissediyordum. Okadar çok hissediyordum ki doktor kız dese şaşırırdım. Erkek olacak çocuğum. Hislerim doğru cikti
0 oy
(337 puan)

benim ki çıktı, hep erkek hissetmiştim, hislerim beni yanıltmadı.

0 oy
(200 puan)

ben hamile kaldigimi bilmiyordum ayan oldu hamile oldugum oyle test yaptim pozitif cikti cinsiyeti bile ayan oldu kiz olacagini gordum gercektende kiz anneler hissediyor gercekten

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 674 göst.
0 oy
2 cevap 405 göst.
26 Ekim 2021 Doğum kategorisinde BusraTokur (469 puan) sordu
0 oy
1 cevap 512 göst.
0 oy
1 cevap 453 göst.
11 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde H.N.K.K. (173 puan) sordu

647,237 soru

3,413,148 cevap

4,242,993 yorum

182,945 üye

...