0 oy
517 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (48 puan)
Göbeğimde göğüs ucumda yuzumde tüylerim var hangi bölüme gitmeliyim tedavisi nasildir 

Not hamile değilim
Gebelik haftası 0

6 Cevap

0 oy
(194 puan)
Cildiyeye git hormon testi yaptır 
-Reklam-
0 oy
(280 puan)
Kadın doğum uzmanına, hormon testi yapar
0 oy
(35 puan)
Bu konuda tecrübemi yazayım. Ikinci kızımı 2011 de doğurdum daha sonra tüylenme ve kilo verememe problemi yaşadım. Önce bir kadın doğum uzmanına gittim polikistik over olduğumu öğrendim ama tam bir çözümü olmadı. Doğum kontrol hapı verdi fakat yan etki yaptığı için kullanamadım. 3 yıl öncesine kadar da korunuyordum. Sonra bir baktık korunmasakta hamile kalamıyorum e tüylenme sorunum da çözülmedi. Tekrar başka bir kadın doğum uzmanına randevu aldım. O bana bebek düşünüyor musunuz diye sordu hayır deyince endokrinoloji için yeşil alan açtı. Normalde dahili branş doktorlarından biri yeşil alan açmadan endokrinolojiden randevu alınmıyor. Gittim ve bir sürü tahlil tetkik ultrason vs den sonra ilaç kullanmaya başladım. Yüzümde aşırı tüylenme vardı,gittiğim kuaför bile azalmaya başladığını farketmişti ama ilaçların etkisi ile hamile kaldım :) tedavim de yarım kaldı. Size de benim izlediğim yolu izlemenizi tavsiye ederim. Mutlaka endokrinoloji ile birlikte çözmelisiniz bu durumu. 
(48 puan)
Evet bende endokrolonojiden randevu almaya calistim ama alan açılması gerek sanirim o zaman bende kadin doguma gideyim ilk cok tesekkur ederim hayirli olsun bebiş :)
0 oy
(329 puan)
Canım bende de o problem var polikistik overden dolayı doktorum beni endokrinolojiye gönderdi gebe olduğumu ogrenince gidemedim hormonlardan kaynaklı maalesef
(859 puan)
Klomen kullandım femera kullandim çatlatma yaptık aşılama yaptırdım ama hala kalamadim ya :(((
(329 puan)
Ben esimdede problem vardı canım o da ilaç kullandı eşine test yapıldı demi
(859 puan)
Evet eşimde varikosel vardı amlyt oldu 10 ay önce doktora göründü bu ay hiç bir problem yok tamamen geçmiş dedi doktoru . Tekrar aşılama yaptırsam tutar mı acaba ya smdi biraz daha iyi cnku sperm sayısı .
(329 puan)
Tutar belki canım hızında problem yoksa eşinin inşallah tutar
(859 puan)
Yokmuş kuzum biz eşim amlyt olduktan hemen 6 ay snra yaptık demekki sperm tam kendini toparlamamis. Smdi 10 ay oldu belki toparlamistir tutar . Ama işte bende polikistik over yumurtlama tembelliği olduğu için korkuyorum tutmaz Gine diye
0 oy
(75 puan)

Tabiki de endokrine gideceksin canim baştan sona her değerine bakıp buluyorlar :)

0 oy
(471 puan)
Endokrinoloji 
(48 puan)
Alan açmak için kadin doguma gitmem gerek sanirim ilk direk alinmiyor o bolumden
(471 puan)
Evet canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
4 cevap 128 göst.

652,708 soru

3,434,078 cevap

4,267,302 yorum

184,461 üye

...