0 oy
229 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (140 puan)
23. Haftadayım kızlar iki gündür dışarıdan geldiğimde yarım parmaktan az çamaşırım ıslanıyor beyaz şeffaf akıntı...İdrar yolu enfeksiyonu ve vajina mantarım var ilaç kullandım bie iki hafta önce  bol su da içiyorum acaba bebeğin suyu mu ?
Gebelik haftası 23

4 Cevap

0 oy
(776 puan)
Kuzu bende de vardi senin hastanda .Doktorda gittim .Suyun gayet iyi idrsr olabilir dedi.
(140 puan)
İçim rahat etmedi hala ya şehir dışındayım kendi doktoruma gitme durumum yok başka bir doktor mu bulsam ptesi diye düşünüyorum inşallah bir sorun yoktur
-Reklam-
0 oy
(425 puan)
Bu haftalarda akinti normalmis canim bende 26 olucam surekli ic camasiri degistiriyorum
(140 puan)
İçim rahat etmedi hala ya şehir dışındayım kendi doktoruma gitme durumum yok başka bir doktor mu bulsam ptesi diye düşünüyorum inşallah bir sorun yoktur
0 oy
(415 puan)
Ah ah sen benim başıma geleni bilsen kuzu. Bendede su gibi geliyodu taytima kadar islandigimi bilirim sonra duşa gircem komple.soyundum yere damladigini gördüm korkuyla direk doktoruma gitfim test yapti bebeğin suyuna baktı bebegin suyunda hiç bişey yok gayet normal bebekte iyi ama denize girdim ben girmemi lakin çıkınca ustumu direndegistirmemi solemisti ben yapmadım bikini giymemi dedi bikini giydim ama altimi degistirmedigim için üsütmüsm oysaki ne ağrım ne.sizim vardı bildiğin akıyordu çok korkmustum yani.

Sen yinede doktora gözük kuzum doktorum bana şey demişti bı kova düşün altı ufak delik nolur ufak ufak sızar deme dedi olabilir herşey dedi.

Sen yine gözük kuzum ihmal etme.
0 oy
(109 puan)
Bakin ben 22 haftalık bebeğimi kaybettim suyu tamamen bitmişti 

Sizde bwlki suyla alakası yoktur umarım yoktur ama yine de farklı bişey de olsa en azından tedbir alınır en kısa sürede

Dikkatsizlik büyük bedeller ödetebiliyor

İlgili bir soru bulunamadı

653,085 soru

3,435,621 cevap

4,268,966 yorum

184,575 üye

...