Bende 31 +1 haftaligjm . 2 gundur temizlik yapiyorum bi haftadir da canta hazirligi vs yapmıştım hic yorgunluk hissetmedim ama brbek susuz kalmis kasilmalar baslamis . Ablam uyarmasa ben agri cok hissetmiyordum . . adet agrisi gibi kasiklarim da hafif agri vardi sadece sonra siskinlik ve sertlik basladi ablam ebe normal degil dedi hemen Dun acile gittim .
.kan aldilar . 2 kez nst ye bagladilar ilkinde agri kasilma cikti .. serum u ve igneyi yiyince sukur siskinlik vr sertlik gitti .
. Adet sancisi gibi agriniz Sizi rahatsiz ediyorsa doktorunuza bilgi verin ben biraz umursamadim dunden beri kendime kiziyorum kotu bi durum degildir ama ne olur olmaz doktorunuza bilgi verin . Rahim gelistikce ufaj ufak adet agrilari gbi agrilar olabiliyomus ama kasilmalar da eslik ediyorsa doktorunuzu aramanizda fayda var