0 oy
486 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,188 puan)
Artık adım atamıyorum şu iciyorm tıkanıyorm yemek yiyemiuorm zorluk çekiyorum sirt agrisi sabaha kadar uyutmuyor beni nefes alamiyorm kesinlikle. Heryerim agriyot ayaklarımın üzerine basamiuorm artık aglicam ve Doğum yapmak istyorm. Aslinda normal istyodm ama gerçekten ne zman gelcek minnosum bilmiuorm nasil dayancam bilmiyorm.  Simdi boyleysem 38 39 da ne yaparım ben. Uzuluyorm da bebeğim hissediyor bu mutsuz halimi diye. Cok sukur ne güzel bi gebeligim vardi hep diye diye nazar ettim kendi kendime.  Enfeksiyonum surekli yüksek ilac kullanmama rağmen doktor salı günü gel bakalım dedi.  Acaba sezaryen olsam kaçıncı haftada olmam gerekir. Bide enfeksiyon dan dolayi erken doğum olur diye de korkuyorm . Valla pskolojim alt üst 
Gebelik haftası 35+2

6 Cevap

+1 oy
(691 puan)
Daha erken beklenen doğum gününüzden 3-5 gün önce alınıyor bebek. Rahatlamaya çalışın ne kalmış şurada. Hayatınızda bu heyecanı bir kere yaşayacağınız düşünün. Ağrıları bile tatlı. Yürümemek bile güzel. Bunu ilk gebeliğinde 36 kg almış 36 bedenden 46 bedene çıkmış her yeri çatlak içinde kalmış göbek sarkmış bir anne olarak söylüyorum. Bunları bile seviyorum. Rahatlayın geçecek bu süreç ve hatırlayınca tebessüm ettirecek emin olun :) hayırlı doğumlar.
(1,188 puan)
Ah ahhh inan o her zaman pozitifimdir.  Benimde heryerim catladi de ki bir gram umrundami.  Asla meleğim için herseye değer. Ama inan o kadar zorlaniyorm ki  32.haftamdan beri belki 10 kere acillik olmuşumdur. Kasik  sancilarim, dizanteri oldum sirt agrilarim nefessiz kaliyorm anksiyete geciriyorm.  Calisiyordum aslında aktiftim diyordum 37 ye kadar calisirim diye. Ama yok yapamiuorm kesinlikle . Bu son haftalar cok zormuş.  Allah herkese meleğini sağlıkla  kucagina almayı nasip etsin
(691 puan)
Anlıyorum dönemsel durum yarın sabah bir bakmışsın tüm bu duyguların tersine dönmüş. Bu da hamileliğin cilveleri işte:) anlık duygularımız değişebiliyor. Sıkmayın canınızı geçecek. Geçmiş olsun buarada.
-Reklam-
+1 oy
(374 puan)
yeniden gösterildi
Bunların hepsini bizde yaşıyoruz. 37+5 oldum. Sezaryen doğum yapcam 40. Haftada. Yinede sabredip günümü bekliyorum. Çünkü bebeğim için anne karnında geçirdiği 1 saat bile çok önemli ve gelişimini tamamlayıp doğmasını istiyorum. Bu kadar zorluğu yaşayan tek hamile siz değilsiniz emin olun. 
(1,188 puan)
Tabiki oyle ben zteen simdiden alsin doktor demiyorm.  Hic bir doktor almaz o şekilde ki. Onun günü zamanını doktor belirler zaten onu sordum 40 a kadar beklmektense bebek için uygun zamanda alinabliyormu diye. Bir de enfeksiyonum asiiri yüksek orda belirttim o korkumdan var salı günü gidceem umarım erken doğum demez. Cunku 4 tane antibiyotik içtim ona rağmen yine dun acillik oldum
(374 puan)
Bebek ve anne sağlığı için erken alınması gerekirse o ayrı mesele. Özele gidip sezaryen olmak istiyorum derseniz muhtemelen 38 yada 39 gün vereceklerdir.  Ondan daha erken alınacağını sanmam.
(1,188 puan)
Hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz ınsallah.
0 oy
(3,751 puan)
Evet ola biliyorsun bildiğim kadarıyla em erken 36 diye biliyorum ama en iyisini doktorun bilir onunla konuşman en sagluklisi inşallah yakın zamanda kavusursun bebeğine)
(1,188 puan)
Aminnn insallah hepimiz:)
0 oy
(99 puan)
Yapılıyor diye biliyorum ama isteğe bağlı olunca ek ücret oluyor
(1,188 puan)
Anladm canim teşekkür ederm
0 oy
(252 puan)
Offf valla bende aynı catlicam artik gecmiyo günler 34 haftamdayim gunum gelsede kavuşsam bebeğime 
(1,188 puan)
Vallahi ya bide böyle düşünüyorm üzülüyorum.  Bebeğim hissediyor diye vicdan azabı cekiyorm
(252 puan)
Allah yardımcımız olsun canım
0 oy
(443 puan)
Ben ilk gebelikte doktoruma ben cok paniğim hicbir zaman normal hayal etmedim dedim dr'da seni o panikle zaten normale alamam 9ay taşidin o bebege zarar verirsin dedi 39+3te sezeryana aldi.
(1,188 puan)
Bende panik atak anksiyete var doktorum biliyor ama hiç dogum için bisey demedi. Insallah hayırlısı olur ya. Ben önce normali yapablcegime inaniuordum çünkü bilmediğim bir acı.  Ama şimdi şimdi korkuyorm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 354 göst.
0 oy
7 cevap 1,002 göst.
0 oy
11 cevap 383 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.

650,903 soru

3,426,866 cevap

4,259,323 yorum

183,967 üye

...