0 oy
310 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (404 puan)

Tecrübeli anneler nasip olursa ocak ayi gibi doğumum olacak. Bebeğim için kıyafet alışverişi yapacağım kadife pantolon ve tulum takım tarzi kıyafetler var. Sizce kadife mi almalıyım yoksa pamuklu mu .Bir de erkek bebek için külotlu çoraplar var sıcak tutması için sizce kullanışlı olur mu .

Gebelik haftası 29+1

2 Cevap

0 oy
(201 puan)

Ben tulum tercih ettim pamuklu aldim herseyini kadife tercih etmedim ve kilotlu corapta almadim normal corap aldim benimde erkek olacak 34 haftadayiz 

(404 puan)
Ben de çok kararsız kaldım canım yakar mi acaba kullanışlı olur mu yeni bebek çünkü. Pamuklu aldım genelde çoğu şeyini ama biraz da kadife alsam mı pamuklu ile üşür mu diye düşünüyorum kaç gündür. ;) tulum daha kullanışlı olur galiba ilk kıyafetler de canım ben de tulum almam lazım.
(201 puan)
Ben kadife almadim kadife yakar diye dusundum zaten evin ici sicak olacagi icin fazla giydirmecegimden dolayi pamuklu tercih ettim. Ben 2 tane tulum aldim ve pijama takimi cok aldim cabuk buyudukleri icin erkek cocuklar dogduktan sonra da alinabilir bence :)
(404 puan)
Genelde 3-6 ay aralığında aldım canım ama daha eksiğim çok ne alacağıma karar verebilsem. Kış bebeği ne kadar zormuş annem hep yazın doğum yaptığı için o da hiç bilmiyor;) çok teşekkür ederim canım cevabın için ben de pamuk ağırlıklı alacağım kadife bir kaç parça belki yakar kasindirisa rahatsız olur :)
(201 puan)
Yardimci olabildiysem ne mutlu :) kendini fazla zorlama hosuna ne gidiyosa al sonucta hepsi lazim olan kiyafetler dogduktan sonrada alabilirsin tabi :)
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan)

Ben aldim cnm kucukler ayaginda corap bile zor dururken kulotlu corap sicacik tutuyo bende bikac takim kadife tulum filan aldim sicak tutsun diye ama cogunlukla pamuklu aldim subatin ilk haftasi benimde insallah dogumum 

(404 puan)
Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin canım:) Kış bebeği olduğu için çok kararsız kaldım inan ki:( Ben de ağırlıklı pamuklu kumaş alacağım bir kaç da kadife o zaman canım iki de külotlu çorap yeterli olur umarim:))) Dışarı çıkarken en azından giydirilir;)
(1,301 puan)
Amin cnm insallah

İlgili bir soru bulunamadı

644,081 soru

3,401,845 cevap

4,229,115 yorum

182,143 üye

...