0 oy
359 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
düzenledi
Herkese merhabalar,

Hamileliğin 3. Ayından itibaren şuursuzca büyüyen göğüslerim var, öyle ki 100'e sığdıramıyorum artık. Merak ettiğim bunlar bir yerden sonra duracaklar mı acaba, yada şuanki sertliği geçecek mi? Aynı durumu yaşayan var mı merak ettim.
Gebelik haftası 24

4 Cevap

0 oy
(814 puan)
Dahada büyüyecek malasef canım ama doğumdan kısa süre sonra şişliği yatacak ve yumuşacık olucak süt olduğu anlarda dolacak ama çok büyürse eski haline dönünce çatlaklar kala bilir canım. Göğüs yüzünden kıyafetler bile kötü oluyor bu benim ikinci 
(65 puan)
Çatlakları artık hiç dert etmiyorum açıkçası ama daha göbeğim doğru düzgün çıkmadı ama göğüslerim göbeğimden büyük nerdeyse ve bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Omuz ağrısı, göbeğime yaptığı baskı vs bunlar da cabası. Belki dedim en azından bir yerden sonra duruyordur.
(814 puan)
Durmuyor ki malasef benim hastanede oğlum göğüs ucumdan dolayı ememediği için dahada şişmişti kist olmuştu taş gibi çok fenaydı. Doğumdan sonra büyüklüğü çekilecek fakat eskisi gibi sıkı dik olmayacak azıcık farklı olacak ama olsun :) ama göğüs büyük olunca süt çok olacak demek değil kimisinin göğsü büyümüyor minnak kalıyor fakat 3 yaşa kadar süt veriyor kimide benim gibi şişiyor süt olmuyor
-Reklam-
0 oy
(194 puan)
Acaba benim neden hiç buyumedi halen aynı sanki 
(65 puan)
Bunu hiç dert etmeyin çünkü gerçekten çok zor büyüdüğünde. Yani bunun sütle de bir ilgisi olmadığı için nasılsa öyle kalsınlar gerçekten çok daha iyi.
(665 puan)
Canm normalde ni limon kadar kucuk göguslerim vardi ve bu beni asiri rahatsiz ederdi simdi buyuduler 4 aylik hamileyim bazwn sicaklarda sutyensiz geziyorm evde beni asiri dercede yakiyo derime degince simdi anliyorm ki buyumesi cokta iyi degilmis sadece goruntu icin guzel bebegimize verecek kaar yetecek kadar sut olsunda gerisi onemli degil
(65 puan)
Göğüs boyutunun sütle hiç bir ilgisi yok çok büyük olup süt gelmeme ihtimali de var o yüzden büyüyor diye hiç sevinmedim. Bide benimki gibi aşırı büyüyünce görüntü olarak da güzel olmuyor malesef :(
0 oy
(562 puan)
35 haftadayım daha büyüyeceğini sanmıyorum ama 3 beden benimde büyüdü ne olucak böyle bilmiyorum
(65 puan)
80'den 100'e geldim hatta şuan ona bile olmuyor da ben kendilerini 100 sansınlar diye ısrarla sokuşturuyorum içine :) sizin yine az kalmış sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Emizirdikten sonra eski haline döndüğünü söylüyorlar.
(562 puan)
Döner mi bilmem ama bu kadar büyüdüler bebişlerimize süt olsun içsinler bari :)
(65 puan)
Daha ben dönmeyeyini görmedim duymadım en azından bukadar büyük kalmazlar. İnşallah bencede olsunlar boşuna hammalık yapmış olmayalım :)
0 oy
(503 puan)
Haftalarimız aynı canım benimde aynen kocaman oldu göğüslerim zaten büyüktü 85 falandı şimdi 100 ü geçti.saglik olsun Allah hastalık vermesin.
(65 puan)
Benimde hemen hemen öyleydi 80-85 ama hiç bukadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Ben biraz fazla dert ettim galiba kendime insan içine çıkasım gelmiyor, sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum çünkü alışkın olduğum bir durum değil. Ama çok haklısın tek derdimiz bu olsun Allah sağlık versin de gerisi bir şekilde hallolur. Baktık düzelmiyor küçüktürüz artık :)
(503 puan)
Aynen canım ben tesettürlü olduğum için rahatım salaş kıyafetler giyiyorum hele bir ay önce sütyende takmıyordum dışardan belli olmuyordu ama şimdi giyiyorum.
(65 puan)
Bende öyle yapıyorum olabildiğince bol şeyler giymeye çalışıyorum çünkü diğer türlüsü mümkün değil daha göbeğim bile çok büyümeden göğüslerim onu geçti.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 248 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.
15 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 456456 (114 puan) sordu
0 oy
1 cevap 114 göst.

648,630 soru

3,418,307 cevap

4,249,099 yorum

183,344 üye

...