0 oy
394 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (629 puan)
Kızlar iyice kafam karıştı bebegimin bakım ürünlerini almaya başlayacam. Hangi deterjan daha iyi hangi şampuan(sebamed diyordum bazi yorumlarda goz yakiyor diyorlar)hangi bebek yağı hangi bebek bezi. Lütfen yardımcı olun daha önceki yorumlari da okudum iyice kafam karıştı. İlk bebeğim ve hicbirsey bilmiyorum.  
Gebelik haftası 32+5

5 Cevap

0 oy
(952 puan)

İnstagramda mühendisoğlu var onun gönderilerine bakabilirsin içeriklerini inceleyip anlatıyor herseyi 

-Reklam-
0 oy
(7,364 puan)

Canım benim bebegime bir kaç değişik marka kullandım dalin alerji yaptı mustela alerji yaptı komili kepek ve konak yaptı şok un markası olan agu baby aldım keçe gibi yaptı saçını ben en çok uni baby yi begendim benim kızım çok açık tenli ve çok alerjik bi yapıya sahip bebe yağı kullanmadım onun yerine soğuk sıkım zeytin yağı kullandım cildi kuruma yaptığında poposu pisik olduğunda da sudocream var ondan alıp kullandım hala da onu kullanıyorum memnunum. Bebe pudrasi bebeğin ciğer gelişimi açısından çok zararlı hiç bir şekilde tavsiye etmem ıslak mendil de havlu şeklinde olanlardan tavsiye ederim ben hep değişik değişik marka kullandım onda da en çok uni baby yi begendim yine ve şimdide minnies e geçtim oda çok güzel çıktı mendili aynı şekilde bezini de kullanıyorum fiyatları da uygun 

(629 puan)
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler icin
(7,364 puan)
Rica ederim canım
0 oy

Ilk sebamedin urunlerini almistik sampuani ve sabunu iyi gelmedi cildinde kizariklik yapti pisik kremi de pisigi gecirmedi sorunlu bir cildi olmamasina ragmen.zaten sebamed bende bile bir ise yaramiyor :) 

Unibaby sampuana gectik rahatladik bubschen sampuan kullandigim de oldu.simdi de 2.ye unibaby aldim.

Islak mendil unibaby yenidogan sari paket biz cok uzun bir sure onu kullandik gonul rahatligiyla.12li  24lu paket olarak aldik.

Bez olarak hep prima kullandik ama simdi primanin kisir yaptigi ve alerji yaptigi sonrasinda cildinin baska bir bezi kabul etmedigi soylentisi var.prima bez almis bulundum 1paket ama kullanmiycam ilk etapta molfix ve sleepy almayi dusunuyoruz sanirim en iyisi bunlar.

Bebe yagi bir heves aldim ama kullandim desem yalan olur sartmi bene yagi kullanmak bilmiyorum ben cok gerek duymadim 

Deterjan olarak da sabun tozu ile yikamalisin.haci sakir ve roxy iyidir ebebek de cikarmis yeni biraz daha uygun hem ondan aldim ama daha kullanmadim.

(629 puan)
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler icin
0 oy
(404 puan)

Canım instagram da mudendisoglu diye bir baba var. Tüm bebek ürünlerini tek tek inceliyor içerik bilgisini paylaşıyor orayı takip etmeni tavsiye ederim. Alınacaklar konusunda bana çok yardımcı oldu paylaştığı bilgiler. 

(7 puan)
bende buraya bakarak alacaklarıma karar verdim bende tavsiye ederim..
(629 puan)
Ben de baktım şimdi sıvı deterjanlar hepsini zararlı göstermiş orda
Sivi deterjanlar hic masum gelmiyor zatn
0 oy
(1,565 puan)

Dalin sabun tozu kokusu cok guzl dalin sampuan duru nun sabunlari varya onlada lifliyorum bez olarak 3 aylik cocuguk var her seferinde bez degistiriyom ama canbebe cok hosuma gitti incecik 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 307 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
7 cevap 465 göst.
15 Haziran 2021 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Kubra1694 (81 puan) sordu
0 oy
16 cevap 756 göst.

647,009 soru

3,412,309 cevap

4,241,869 yorum

182,881 üye

...