0 oy
485 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (81 puan)
meraba kızlar geçen çarşamba doktora gelmiştim 3cm açıklık vardı .doktorum 1 hafta sonra tekrar gelirsin dedi dün doktora gittim nts sancılarım çıktı .ufaktan doktorum alttan muane etti 5cm açıklık varmış bana yatış verdi .suyumu patlattti ebe lagma yaptı.sonra suni sancı verdiler hafiften .ama ben hep yürüdüm pletes topunda zipladim .1saat geçti aradan acilmam 7 oldu.ordaki hemsire ılık duş al istersen dedi hep rahatlarsın hem de acilmam hızlanır dedi o sancıyla duş aldım .sonra  2dk kalmaz sancılarım arttı ıkınma hissi geldi hemen beni doğum odasına aldılar ebelerin söylediklerini yaptım nefes al nefesini tut .ikin dedi 3 ikinmada bebeğim kucagimdaydi  o an bütün acılarını unutuyorsun .bir rahatlama geliyor bebek doğunca.1bucuk cm kesi oldu oda yırtılma olmasın diye .biraz dikiş ağrım var onun dışında iyim.normel doğum yaptım .39hafta 4 günlükken oldu doğum. .Allah'ıma bin şükür Rabbim  bütün hamile annelere kolay doğumlar eylesin tek avazda kurtarsın inşallah.
Gebelik haftası 39hafta 4 gunluk

7 Cevap

0 oy
(436 puan)
Amin canım darısı bizlere inşallah 
-Reklam-
0 oy
(485 puan)
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Amin inşallah bize de nasip olur kolay bir doğum. Hayirsiyla sağlıklı şekilde kavuştursun mevla. 
0 oy
(14 puan)
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun :) ilk gebeliğinmiydi bide 3 santim acıklık oluncaya kadar ağrın sızın varmıydı acaba 
(81 puan)
2.gebeligim cnm hafiften belim ağrıyordu birde kasılmaların siklasmisti .amin cmm teşekkür ederim
0 oy
(145 puan)
Ayy cnm çok geçmiş olsun Allah analı büyütsün ins darısı bize ins ikinci benm ama tedirginlik var tabi ne olacağını bildiğim için :)
(81 puan)
ister istemez insan tedirgin oluyor cnm benimde ikinci dogumumdu .bol bol dua et inan onun verdiği menevi güç çok fazla çok şükür Rabbim yardim ediyor.amin cmm teşekkür ederim ☺️
(145 puan)
Hayırlısı cnm hepimize kolaylık versin Allah
0 oy
(97 puan)
Devlette mi özelde mi doğumunuz oldu. Güzel ilgilenmişler. Bende 39+0 ım açılmam falan yok doktorumdan vazgeçtim son anda devlette doğurmaya karar verdim. Duş alma imkanım falan var mı acaba orda hiç bilmiyorum. 
(81 puan)
özel hastanesi cnm devlete guvenemedim imkanı olan özelde yapsın birkere oluyor oda iyi olsun .
(97 puan)
Orası öyle de özelde sürekli sezaryan yapıyorlar diye son anda vazgeçtim
(81 puan)
valla riskli bir durum olmayınca sezeryanla almıyorlar birde tercih meselesi soruyor kimi hastane ama dediniz gibi kolaya kaçmak için sezeryanla alan doktorlarda oluyor.rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın.
0 oy
(18 puan)

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah.


Nstde sancılarınız kaça kadar çıkıyordu 
(81 puan)
valla cnm çift sayılardi  dalga dalga vardı
(81 puan)
teşekkür ederim canım ☺️ Allah razı olsun
0 oy
(302 puan)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlardan etsin inşallah 
(81 puan)
amin cmm teşekkür ederim ☺️ cümlemizin evlatları inşallah
(302 puan)
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 501 göst.
0 oy
2 cevap 199 göst.
8 Şubat 2022 Doğum kategorisinde Gryes (8 puan) sordu
0 oy
2 cevap 721 göst.
0 oy
8 cevap 1,620 göst.

650,354 soru

3,424,687 cevap

4,256,904 yorum

183,781 üye

...