0 oy
187 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (39 puan)

Çok büyük bi karnım var kızlar :)6. Ayımdan itibaren herkes 9 aylık sanıyordu. Şimdi 9 aya girdim herkes ikiz, üçüz herhalde diyor. Ama hayır tek Bi bebek var <3 dün doktor suyun çok fazla, üst sınıra dayanmış, bunu takip edelim dedi..

Bu durumu yaşayan varmı aranızda??
Ne gibi tehlikesi olabilir fazla suyun acaba? Dün Dr. Ye sormayı unuttum.. 
Gebelik haftası 35+0

2 Cevap

0 oy
(360 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bı bilgim yok ama postun yukarı çıksın canım
-Reklam-
0 oy
(309 puan)
Benim de 29haftalikkn suyun çok pat diye dogurursun aniden suyun gelir dedi doktor.  Meyveyi çok yediğim içinmiş.  Bi ara azalttim erken dogmasin diye. Sicaklarda ne mümkün. Sonra devam ettim. Anı hareketlerden yürüyüş dışında egzersizlerden uzak durdum.  Şimdi 38.haftadayiz.  full meyve yemeye devam :) rahim boyu önemli. 4cm di. Pat diye dogurmazmişım ama bi tik erken gelebilirmiş.  Artik gelsin okullar açılıyor.  Doğurup iyileşmem lazım.  Ayrıca bebeğimi de çok özledim.  Ne garip karnımda bi can var. Elini tutamiyorum başını okşayamiyorum.. 
(39 puan)
Yaa demek meyveden dolayı dedi doktor. Bende çoook yiyorum gerçekten de..
E 38 e ulaşmışsınız, afiyet bal şeker olsun❤️
Sağ, sağlim kucağına alırsın inşallah..
Bende bu hafta bi çok özlediğimi hissettim, doğsa da sevsem dedim.. Ama benim biraz daha dişimi sıkmam lazım daha 35. Haftadayız..
Şimdiden kolay, sağlıklı bir doğum diliyorum sizr❤️❤️
(309 puan)
Tüm hamişlere.. sancılarınız başladığında cocugu olmayan bi yakınınız varsa ona dua edin. Ben 2.gebeligimde nasıl içten ettiysem 9yıl her yola başvuran ama sonuca ulasamayan arkadaşımın doğal yollarla hamile kaldığını ogrendigimden beri duygulanirim.  Bu sancim da insallah bi arkadas var ona dua edecegim.  O sanci esnasında ettiğiniz dualar kabul olurmuş Allahin izniyle.

652,264 soru

3,432,301 cevap

4,265,181 yorum

184,354 üye

...