0 oy
71 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (643 puan)
Merhabalar. 

Ben Özel hastanede doğum yapicam. Bilen varmı? Rumeli hastanesinde süreç nasıl ilerliyor.? Sancıyı odandamı çekiyorsun? Babayi doğumhaneye aliyorlarmi ? 
Gebelik haftası 26+3

1 cevap

0 oy
(21 puan)
Muhtemelen almıyorlardır, muayene odasına almıyorlar. Pandemi süreci deyip kimseyi sokmuyorlar malesef. Muayene ye girince de maske konusundaki hassasiyet beni sıktı açıkçası.
(643 puan)
Ben her defasında eşimle giriyorum odaya. Sen hangi doktora gidiyorsun ki ? Nst odasına birtek almıyorlar. Oda iki kişi olduğu için ve doğumhane içinde olduğu için. :)
(21 puan)
Hadiye hanıma gittim. Kapıda uyarı vardı tek kişi girebilir diye ... ?
(643 puan)
Ben hasan hocaya gidiyorum. Çok ilgili ve kendisi çağırıyor babası sende gelip gör kızını diye. Ebeler yine ayni şekilde nst odasına almıyorlar ama kapıdan babaya bilgi veriyorlar. Ben çok memnunum. Çok ilgililer. Hadiye hanıma bir defa nobetciyken sancim tuttu gittim. Ben senin doktorun değilim bakmak zorunda olduğum için bakıyorum bilgin olsun gibi saçma sapan bir cevap verdi. Ilgisiz ve terbiyesiz bir yaklaşımda bulundu:) ama hasan beyi şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer erkek doktor istemiyorum dersen de tuba hanım var. Oda çok tatlı. Ama hasan hocayı tek geçiyorum. Zaten Rumeliyi tercih edenlerin sebebidir Hasan bey:)
(21 puan)
Hadiye hanım için de çok iyi şeyler söylediler çok fazla duydum adını. Evet erkek dr istemiyorum. Neyse başka hastane bakıyorum zaten. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
-Reklam-

İlgili sorular

653,727 soru

3,437,935 cevap

4,271,341 yorum

184,722 üye

...