0 oy
480 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,176 puan)

Kızlar merhaba ..

Biraz tuhaf ama 2 gecedir yattığımda ve sessizlikte karnından parmak çıtlaması gibi ses geldi duyduğuma eminim netten de biraz araştırdım bebeklerin hareket ettiğinde eklemlerinden gelen ses olabileceği anlatıyordu bir uzman .. merak ettiğim sizlerde böyle ses duyan varmı..

3 Cevap

0 oy
(3,236 puan)
Karnin genisledigi icin kemiklerin boyle sesler cikarabiliyomus. :) henuz yasamadm ama duymustm daha once
(1,176 puan)
Malesef genişleyemiyorum bebeğimin yeri okadar dar ki top gibi bi göbeğim var. Araştırdığım kadarı ile de bebek eklem sesleri diyor uzmanlar acaba başkasına da oluyormu diye merak ettim
-Reklam-
0 oy
(233 puan)

Daha dun bende duydum canım biran panıkledım aslında bişey mi oldu yavruma Acaba diye düşünüyordum.baktım hareketlere devam ediyor yarım saat sonra tekrar cıtladı .bizim minikler çok hareket li olunca,boyle sesler duyulabilir mis.

(1,176 puan)
Gündüz pek hareketi yok ama gece dinlenirken hareketleniyor gerçi hareket edecek yeride kalmadı 34 bitti karnım top gibi ve zayıfım yazık bebişime  :))) azcik kilolu olsam bebeğimin yeride geniş olurdu  ;)
0 oy
(170 puan)

Kaç haftalıksın. Bana o sesler 20 li haftalarda gelmişti. Bende korkmuştum bu ses ne diye. 

(1,176 puan)
34+4 ... Ama sanki bildiğin parmak çıtlaması yani kendi kemiğimden gelse hissederim çünkü 3. Gebeliğim artık az çok neyin ne olduğunu anlayabiliyorum fakat çıtlama ilk defa bu bebeğimde oldu
(233 puan)
Benim de ilk iki gebeliğin de hıc duymadım ama etraftan derlerdi çit oldu diye merak ederdim ilk kez oglumda duydum bende.benim oğlan 15-20dakika hareketli bir saat uyuyor hatta geceleri her saat bası uyanıyorum hareketınden.benim de suyum biraz azalmış yanı yeri de daralmış hareket ederken kolu bacağı karnından çıkacak gibi hissediyorum çok rahatsı, oluyor um bazen
(170 puan)
Aynen bendede öyle olmuştu. Tam çorap giymek için egildim egilirken dogrulurken çıt çıtıçıt diye ses geldi. Hemen eşime söyledim karnımdan ses geldi diye sen yanlış duymussundur deyip gülmüştü. Ama hala anlamadım neden öle oldugunu..
(1,176 puan)
Ben bi iki kere duydum yanlış duydum herhalde diye düşündüm akşam hareket etmesiyle çıtlaması bi oldu hatta eşimde duydu bak dedim işte bu ses sonra netten araştırdım uzmanlar bebeklerin eklemlerinden gelebileceğini hatta bi kaç olasılık saydı ama onların olamayacağını bilimsel olarak sadece bebeğin eklemlerinden gelen sesin geriye kaldığını bununda gayet mantıklı olduğunu söylüyorlar artık bilemiyecegim ;))

İlgili sorular

647,044 soru

3,412,466 cevap

4,242,113 yorum

182,890 üye

...