0 oy
615 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
Hanımlar üç gündür karnım taş gibi oluyor nefes bile almakda zorlanıyorum yürüyorum uzanıyorum geçmiyor bunun sebebi nedir acaba dayanamıyorum artık 
Gebelik haftası 31+1

2 Cevap

0 oy
(36 puan)
Yeri daralma oldukça kasılıyosun işte 
(65 puan)
Evet çok sert oluyor karnım normalde yumuşakdi nefes bile almak zor oluyor
(65 puan)
Etlerim çekiliyor gibi
(36 puan)
Bende bugün bile oldu ara ara oluyor sanırım büyüdükçe seni geriyor taş gibi ya nefes alamıyor gibi oluyorsun
(65 puan)
Normalde bende günde bir defa iki defa olup geçiyordu üç gündür geçmiyor
(36 puan)
Bende 2 günde olup 3 cü geçtiği oldu
-Reklam-
0 oy
(59 puan)
Canım benimde öyle oluyordu. Şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı. Doktor diyet verdi ve her ğün 7 kere açlık ve yokluk şekerini ölçtüm aleti aldık evde kendim ölçtüm 1 hafta düştü daha  sonra diyetine dikkat ediyorum. Şimdi rahatım şükür. Şeker çıkınca çocugun suyunda fazlalaşıyormuş ondanda şişlik oluyor. Şeker yüklemesi yaptırdın ı bilmiyorum ama benimki bu şekilde nüksetti. Rabbim şifanı versin. 
(65 puan)
Yok ya yaptırmadım acaba ondan mı kaynaklaniyor
(59 puan)
Kaç haftalık sın bilmiyorum. Benim 23 haftalık Ken yapıldı normalde özele gidiyorum. Bir kere devlete gittim ordaki doktor bebegin suyu fazla dedi bana evet karnımda taş gibi oluyordu nefes alamıyorum. Hemen detaylı ultrasonda girmen lazım ve şeker yüklemesini yaptıran lazım dedi bende baya korktum. Kendi doktoruma gittim ve anlattım ultrasonda baktı ve biraz suyun fazla dedi detaylı ya girdim 0 da bana göre normal dedi. Sonra ertesi ğün şeker yüklemesi de çıktı 215 şekerim. Diyetten sonra bu şişkinlik lerim geçti yani özetle devletteki doktor bildi. Her şey bir sebeb şeker yüklemesi yaptır akım zaten ama kendi doktorum söyleyince zamanı vardı. Durum böyle olunca oda hemen istedi ve şeker çıktı.

650,372 soru

3,424,757 cevap

4,256,964 yorum

183,790 üye

...