0 oy
487 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (441 puan)
kapalı
Sabah kalktım erkenden uykumu alamadigm hâlde kahvaltımı yaptım ailem bizde kaliyo doğum yaklaştığı için  yalnız olamıyorum kalabalıkta morelim duzeliyo wakit geciyo yürüyüş yapıyoruz ailem çok destek oluyo eşim  çalışıyo oda değişik  biseyler yapalım doğumdan önce diyo sakinliyorum  kız kardeşlerim war ewli onlar geliyo yada dışarda buluşuyoruz kendini topla saçını başını diyorum kendi kendime salma kendini dyorum sürekli 36+1 haftaligim bebek için herşey hazırdı 3 ay önce hazırlamstik doğum yaklaştıkça korkuyorum aklım cikiyo ilk gbeligm 37 de nst ddi doktor bakalm ne dycek gün wersin istiyorum artk ;)Çok ağrım oluyo 
Gebelik haftası 36+1
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(856 puan)
Rabbim saglikla kucağına almayi nadip.etsin imsalalh canim agiz tadiyla 
(441 puan)
Amin hepimizin
-Reklam-
0 oy
(6,097 puan)
Kız kardeş candır, bunu bilir bunu söylerim :)) Allah razı olsun hepsinden. Ne mutlu size
0 oy
(1,004 puan)
Ay bide ben yazayim. Butun gun evde yalniz oluyorum sabahtan aksama 2 cocukla koşuşturuyorum. Hic ziyaretime gelen akrabam komşum felanda yok. Canim sıkılıyor adeta her gun. Gunleri iple cekiyorum.acaba bu gun ne yapa bilirim diye duşunuyorum. Yapa bilecegim pek bi şey yok. Anca ev işleri,yemek,bulaşik felan. Cocuklardan ve işlerden pek vakit bulup kendime zaman ayiramiyorum o yuzden saldim kendimi. Vakit bulsam bile dişari cikmadiktan, gezmedikten sonra evin icinde iki cocukla suslenip puslenmenin de pek bi anlami yok:) 

Adeta sinirli bir halde oluyorum,yorgun,bitkin.. eşim calişiyor v ben bazen cocuklarla baş edemiyorum cok sinirlerim bozuluyor oturup agliyorum hormonlar yuzunden olsa gerek. Ama olsun:) bu gunume de şukur. Cocuklarim hasta olmasin, sevdiklerim sag salim olsun da. Elbet gecek bunlar da. 
0 oy
(403 puan)
Çok şanslısınız ailem hiç bir konuda bana destek değil doğumuma bile gelmiyecekler
(441 puan)
Annemlerle ewim yakin 5 dakkalık yol annem kendine kıyafetlerini hazırladı dün hastanede yanmda kalcak bi anda  doğum olsa hazrlyamam dedi bi annmlre gdyoz gündüzleri akşam oluncada bize gelyoz panik atagm war çok kötüydüm  düzeldi biraz terapim war hemde kontrolüm war bu cuma 37 haftalık oluyorm nst de ne cikck bakalım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 281 göst.
0 oy
1 cevap 226 göst.
10 Ekim 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Arya03 (29 puan) sordu

651,225 soru

3,428,152 cevap

4,260,687 yorum

184,065 üye

...