0 oy
842 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (859 puan)
düzenledi
  ...............

9 Cevap

0 oy
(455 puan)
Ya ben bu testlere güvenmigorum 

Ben mesela test yaptım hafif silik çıkmıştı eczaneye gidecek param da yoktu Ogün çamaşır suyuyla karbonatlı limonla neler neler denedim hepsinde farklı çıktı bence test al başım ağrıyor ilaç kalmamış falan de 
(859 puan)
Tamam canım teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(560 puan)
2. Gebeligim..bu hamileligimde bi yerde okudum denemek istedim gebeligimden suphelenince ama sizinki bence yok gibi.cunku benimki sampanya gibi birden kopurdu tasacak gibi oldu.sonra gidip kan verdim pozitif cikti.ama yinede gecikmeniz varsa test yapin.veya kan verin.bunlar pek guvenilir olmuyor ;)
(859 puan)
Anladım 2 gün gecikince şüphelendim kasıkta hafif batma var o yüzden
0 oy

Kız bunlara güven olmaz çiş asitli ee karbonat atarsan zaten kabarır :D ben eşimde denedim ozaman odamı hamile hahaha :D bir bahane uydur komşuya vs. Git al gel yada bekle dışarı gitsin öyle yap :) 

(859 puan)
Ahahaha :))) tamam canım tşk ederim
(410 puan)
İlahi ya hiç güleceğim yoktu adamda denemiş:)))))
:))) benim zorumla tabi baktı baş ağrısı edemiyor kabul etti
0 oy
(6,097 puan)
Eşim de yapmıştı köpürdü onda da, eşim hamile mi yani :))) İnanmayın bunlara, kendinizi yanlış motive edersiniz. Test alın sonra hüsran olmasın.
0 oy
(2 puan)
Bende yapmıştım karbonatlı köpük felan olmadı test yapınca pozitif çıktı 
(859 puan)
Yaptım bugün tek çizgi çıktı mlsf
0 oy
(652 puan)
Karbonat dibe cokmemisti az bişey vardı dipte ben hile kaldığımda dediğim gbi çıkmıştı
(859 puan)
Tek çizgi çıktı test
(652 puan)
Sağlık olsun tekrar denersiniz
(859 puan)
Aynen inşallah
0 oy
(2,349 puan)
Ben bir defa yaptm var gosteriyordu güya ama gittim normal test aldim eczaneden boş çıktı. Güvenme bence eskiden imkan yokmuş şimdi öyle bi durum yok cok şükür belirti varsa ya test al yada kan ver bosuna umutlandiriyor insanı.
(859 puan)
İnşallah sende ne problem vardı ki bende polikistik over var 2 senedir kalamadim
(2,349 puan)
Bende bise yoktu canm esim de gitti yine sorun olmadigi söylendi ama 3 sene olmadi işte sonra cocuk icin geç kalmayalım diye aşılama için muayeneye gittik hamile oldugumu ögrnedim Allah işte ne derse ne zamn derse o zamn olur.
(859 puan)
Aynen öyle aşılama denedim bir defa tutmadı bu ay Gine denemeyi düşünüyorum
(2,349 puan)
Stres yapma canm bende strese bagladm kendiminkini biraz.. ne zamn koyverdim olursa olur olmazsa olmaz dedim o zamn hamile kaldim muayeneye giderken bile hevesim yoktu. Bi arkadaşım daha ayni durumu yasamisti tabi o 1.senesinde hamile kaldi dr bebegi düşünme  sen ikiskini yasa stres yapma olur demisti gercekten öyle oldu.. insan ister istemez strese giriyor ama gerçekten cok etkiliyor hatta şunu okumustum kadin ne kadar stres yapar psikolojikmen etkilenirse beyin hamilelik için hazır olmadığını düşünüp yumurtlamayı engelliyormus .. inşallah sende en kisa zamnda güzel haberler alırsın ama önce sen mutlu ol.
(859 puan)
Doğrudur valla canım her adet oldugumda bir üzüntü basıyor beni zaten strese giriyorum hiç olmayacak gibi Gine çok şükür hiç olmayacak bir sebep yok elbet bir gün olur er ya da geç hayırlısı artık ne yapalım
0 oy
Ben 2 ay çamaşır suyu ile takip etmiştim ilk ayda böyle köpük siz olmuştu zaten sonra adet oldum ikinci ay bir o kadar köpürdü test aldım pozitif çıkmıştı bende birkaç deneyler yapmıştım o aralar :)) test alın gecikme olmuş varsa çıkacak zaten onu da paylaşın yorum yapalım ;))
(859 puan)
Tmmdir tşk ederim
0 oy
(221 puan)
 Bu testler hiç güvenilir değil canım çünkü idrarına göre kabarabiliyor ya da kabarmıyor. Bende yapmıştım öncesinde ama hamile olmam gerekirdi köpürmesine bakarsak ama o zaman hamile değildim. İnşallah gönlüne göre olur herşey
(859 puan)
Anladım canım tşk ederim yarın test alıp deneyecegim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 480 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
25 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ayse1009 (1 puan) sordu
0 oy
5 cevap 304 göst.
14 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Liya48 (74 puan) sordu
0 oy
15 cevap 484 göst.

655,472 soru

3,444,580 cevap

4,279,049 yorum

185,199 üye

...