0 oy
265 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (664 puan)
Yumurtlama gününe yakın veya yumurtlama gününde sol kasık ağrısı yaşayan var mı ve normal bi durum mu

Not: korunmuyoruz
Gebelik haftası 2+1

3 Cevap

0 oy
(153 puan)
Merhaba bende de olurdu kistim varmış meğer 4 cm. İyi bir doktora araada kontrole gitmenizi tavsiye ederim. Ben sürekli gittiğim halde doğru dürüst tespit edememislerdi de  Sonradan benim canım çok sıkılmıştı. 
(664 puan)
Size de merhaba. Peki hangi bölüme gittiniz kist olduğunu anladığınızda. Bide çocuğunuz var mı
(153 puan)
düzenledi
Merhaba bir kadın doğuma doktora gitmiştim de bana çocuk sahibi olamayabilirsiniz kistten ötürü demişti. Bu lafının üzerine psikolojik olarak çok kötü etkilendim 8 ay çocuk olmadı. Daha sonra kaliteli bir prof doktora gittim uzmanlık alanı kistler kanserler vs olan. Doktor bana baktığında çocuk sahibi olamamak için bir neden göremediğini sadece biraz rahat olmam sabretmem gerektiğini söyledi. Ondan sonraki ay hemen oldu. Hamileyim şu anda. Kadın doğum doktoru da hamilelikte kistlerin küçüldüğunu göremediğini zaaten sezeryan doğum olursa rahmin temizlendigini söyledi. Meğer bu işler kafanız ne kadar rahat olursa o kadar hızlı oluyormuş. Olurda olumsuz bir durumla karşılaşırsaniz benim kadar üzülmemeniz için detaylı anlatmak istedim :)
(664 puan)
Öncelikle çok teşekkür ediyorum yorumundan dolayı. Benim bi kızım var bu 2 aydır korunmuyoruz . Kist olmuş olabilir mi diyorsun
(153 puan)
Oladabilir hiç olmayadabilir ama arada bir doktora görünmenizde fayda var. Sevindim bir çocuğunuz olduğuna ben benim hiç olmayacak sanmıştım da. Önceki dogumunuzda varsa kistler atılmıştır zaten üşütüyor falan da olabilirsiniz belki.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.

649,500 soru

3,421,604 cevap

4,253,229 yorum

183,575 üye

...