0 oy
419 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (218 puan)

kizlar ilk gebeligim yasim daha 21 su gelmesi nasil oluyo nasil anliycam bazilari idrar yapar gibi oluyomus bazilarinda damla damla geliyomus fark etmiyolarmis nasil anlicam bi fikriniz var mi lutfen yardimci olur musunuz bi de cok pimpirikliyim dusunup duruyorum 

Gebelik haftası 32

3 Cevap

0 oy

Akinti seklinin fazla hali mesela pantolonunuzun yarisini islatacak sekilde gozle gorulur bir sekilde.ama benim mesela sancim vardi suni sanci verdiler suyum hala patlamamisti ebe patlatti degisebiliyor bazen kendisi patliyor bazen de ebeler .ama  can acimiyor patlarken

(218 puan)
sagol canim insallah fark ederim
-Reklam-
0 oy
(485 puan)

Gebelik boyunca normal de bir akıntı oluyor zaten canım sen bak normal alıntından fazla gelirse su gelmesidir 

(218 puan)
sagol canim icim korku dolu her an dua ediyorum
(485 puan)
Anlıyorum canım hepimizde var hele ki son zamanlarda çok çok fazla oluyor dikkat et kendine dediğin gibi hep dua et dualarla ayaktayız valla ..
(218 puan)
aynen canim cok sagol rabbim bebislerimizi korusun
0 oy
(669 puan)

Ilık berrak bir su akıyor kokusuz bazen biraz kanlı olabilir veya yeşil,sarı,kahverengi gibi renklerde olabilir bu da suyun mekonyumlu olduğunu gösterir. Bir pantolonu ıslatacak kadar geldi benim sonra yavaş yavaş aktı . Miktarı kişiden kişiye değişir yani tam miktar söyleyemem kimisinde sızıntı gibi gelir. Su geldiğinden şüphe ettiğinizde doktora danışacaksınız o da kontrol edecek siz anlamasanız bile yani doktor anlar endişelenmeyin. Zaten kasılmalar da ardından gelir diyelim hiç anlamadınız ordan anlarsınız. 

(218 puan)
sagol canim benim allah razi olsun
(669 puan)
Bir pantolon dediğim yanlış anlaşılmasın komple değil ara kısmını ıslatacak kadar geldi.
(669 puan)
Rica ederim zaten patlama falan deniyor da öyle acılı bir şey değil patlamıyor zaten su kesesi açılıyor diyelim. Bir şey hissetmedim bile acı yok su geliyor ılık ılık.
(218 puan)
insallah fark ederim hemen suyumun geldigini sagol bilgilerin icin canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 370 göst.

647,866 soru

3,415,410 cevap

4,245,894 yorum

183,120 üye

...