0 oy
682 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (198 puan)
kapalı
Arkadaşlar sizlerin güzel fikirlerinize ihtiyacım var. Şu anda 2 kızım var. Biri 3 diğeri 4 buçuk yaşında. Ben bazen 3.çocuğu çok istiyorum. Bazende korkup geri çekiliyorum. Benim böbreklerim de sıkıntı var çocuk bana yasak. Şöylede düşünüyorum ilerde hastalığım ilerlerse ben bidaha asla hamile kalamam. Kafam çok karışık.3.çocuk olmalımı yada zormu 3 çocuk birden büyütmek. Sizlerinde 3 çocuğu varsa ve yaşları neyse bana yazın kolaymı zormu diye. Hepinize şimdiden teşekkürler. 
Gebelik haftası Yok
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

+1 oy
(3,474 puan)
Büyütmekte sıkıntı yok güzelce okutup evlendirebilecek misin kıt kanaatla olmaz o işler ona göre karar ver
-Reklam-
0 oy
(1,711 puan)
Doğan bir şekilde büyüyor önemli olan maddi manevi hayatlarına ne kalabileceğiniz geleceklerini iyi planlamak Allah'ın izniyle tabi. Allah'ım hiç olmayan ve isteyenlere de nasip etsin hayırlısı ise 
(198 puan)
Amin tabikide her zaman duam o yönden Rabbim öncelikle olmayanlara nasip etsin işallah. Maddi durumumuza gelirsek ne açız nede açıktayız çok şükür idare ediyoruz. Biz 5 kardeşiz eskiden durumlar okadar kötüymüşki bizimki yanlarında hiç kalır. Ama şimdi hepimiz büyüdük evlendik Allah verdimi rızkıyla veriyor. Hayırlısı ne diyim.
(1,711 puan)
Annemler 6 babamlar 12 kardeş ama günümüz şartlarını eskiler ile kıyaslamamak lazım suanki sartlar kesinlikle bir değil.kizlar 16-17 yaşında evlenip giderlerdi en basiti
(198 puan)
Çok doğru diyorsunuz.
(1,711 puan)
Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla inşallah
(198 puan)
Saol Allah razı olsun.
0 oy
(767 puan)
Böbreklerdeki sıkıntınız hamileliğiniz de kötü bir etki yapacak mı önce bunu bilmek de önemli. Benimde böbrek rahatsizligim var bazı şeyler sıkıntı verebiliyor. Gebeliğinizde sizin sağlığınız da bebeğin sağlığı da çok önemli o yüzden öncelikle bunları güzelce öğrenin. İki çocuğunuz varmış Allah bağışlasın gebeliginiz riskli sorunlu gececekse onları da dusunun
(198 puan)
Teşekkür ediyorum yorumunuz için eyer yaparsam doktorlarla konuşup karar vericem.
(767 puan)
Valla güzelce  tahlilinizi herşeyi yaptırın yoksa gebeliginiz zehir olur. Her an korkuyla yaşıyorum her doktora gidişimde tahlil vermeye korkuyorum
0 oy
(3,764 puan)
Üç çocuğu önce kendilerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirebilecek durumdaysa biz yapın, sağlığınız da el veriyorsa.
(198 puan)
Saol canım.
0 oy
(382 puan)
Üç tane çocuğum var ve dorduncuye hamileyim.Her çocuğun rızkı ve bereketiyle geldiğine inancım tam.Üç çocuğum da  bize maddi manevi bereketlerle geldi hepsinin nasibine Rabbim bize güzellikler nasib etti. Bakım olarak ilk çocuğum zor ikinci kolay üçüncü daha kolay oldu birbirlerine arkadaş oldular evet zorlukları oldu ama kolaylıkları da çoktu. Benim düşünceme göre eğitimleri  haricinde çocuklarımı maddi anlamda dört dörtlük büyütmek hedefim değil ucude erkek çocuğu mutlaka hayatın zorlu şartlarına alışmaları gerekiyor her istediklerini yapmıyorum imkanım var ama zaman veriyorum onların emek vermesini istiyorum herzaman olmayan insanları düşünmelerini istiyorum birisi ergen biraz atışıyoruz ama sonrasında anlaşıyoruz.

Sizin içinde tavsiyem öncelikle sağlık durumunuza göre karar vermeniz eğer sizin için şu anda risk yoksa neden bir tane daha olmasınki bence dünyanın en güzel duygusu evlat büyük aileler ve cocuklar içinde kardeşlik birlik ve beraberlik 
(767 puan)
Ay ne güzel yazmissiniz ama bunu okurken aklima şey geldi babam ve annemin bütün kardeşlerinin miras yüzünden nasıl birbirlerine girdikleri ;) ;) onlar birbirlerine keşke anam seni dogurmasaydi diye söylene söylene bir oluyorlar.
(382 puan)
Buda bizim elimizde herzaman için dualarımızı üzerleden eksik etmeyeceğiz rabbim az verip aratmasın çok verip şımartmasın bizleri ve mutlaka çocuklarımıza  hak,hukuk ve adalet  kavramlarini kardeşlik bağlarını öğreteceğiz vijdanlı merhametli ve empati kurmayı öğreteceğiz onlara örnek olacağız.Ama burda en önemlisi anne ve babanın tum çocuklarına adaletli davranmasi mirası adaletli bir şekilde paylaştirması ve bunu daha hayattayken yapmalı veya gerekirse vasiyetiyle yapmalı.Yani her şey anne ve babada bitiyor.
(198 puan)
Hayırlısı canım ya.
(198 puan)
İşallah Rabbim 1 tane daha nasip eder canım. İyi dileklerin için saol.
0 oy
(250 puan)
Merhaba benim de iki kızım var biri 8 yaşında diğeri henüz 15 aylık ve şuan 5 haftalık hamileyim Benimde belimde düzleşme ve 3 tane fıtık var onun için çok bel tutulması ve ağrılarım oluyor.suan süreç benim için zor ilerliyor ve son aylarımi düşünmek bile istemiyorum.sizde durum nasıl olacak sağlık açısından en iyi siz bilirsiniz zor zamanlarinizda yanınızda kalıp yardım edecek kimseniz varsa gebelik sürecinde 3 çocuk ideal diye düşünüyorum ben benim fikrim tabiki.
(198 puan)
Çok saolun. Yardım edicek eşim annem kardeşlerim var. Yakın oturuyoruz zaten. İşallah herşeyin hayırlısı Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin işallah.
0 oy
Sağlık durumunda tekrar bebeğinizin olmasını düşünmek sizin kararınız ama çocuklar birden birlikte büyürler bunda korkunuz olmasın benimde yüksek tansiyon kronik hastalığım var ona rağmen ilkimi normal doğurdum ikincime hamileyim onuda aynen böyle Allah'ın izniyle doğurmayi düşünüyorum hastalığa göre önlem de alıyorum tabi hep sakın kalıyorum sinir stres hiç yapmıyorum çok şükür tansiyonum rutin ilerliyor önlemini aldığınız sürece her şeyin üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum 
(198 puan)
Çok saolun ALLAH RAZI OLSUN.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin işallah.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
30 Temmuz Hamile Kalamama kategorisinde GP81kT_81 (9 puan) sordu

667,910 soru

3,496,740 cevap

4,349,332 yorum

188,355 üye

...