0 oy
1,221 göst.
Doğum kategorisinde (162 puan)
Selam, 

Asya Hastanesi'nde doğum yapan veya doğum yapmış birini tanıyan varmı acaba ? 

Memnun kaldınız mı, sistem nasıl? 

Burda birkaç bayandan devlet Hastanesi'nde doğumhanede 3-4 kadın beraber doğum yaptıklarını anlatmıştı, özel hastanelerde öyle birşey söz konusu değildir diye umuyorum. 

Ben Türkiyeye iki sene önce kesin dönüş yaptım onun için burdaki sistemi daha fazla bilmiyorum, çok farklılıklar olduğunu burda öğrendim genellikle. 

Doğum öncesi, doğum yapılacak hastanede randevu alıp doğum haneyi vs. Gösterip Annelere neler yapılacağını anlatıyorlar mı burda da ? Ve hastanede Suda yani Küvette doğum yaptırıyorlar mı ? 

Annem Almanya'dan yanıma gelecek doğum için, annemi doğuma alırlar mı eşimi ve annemi ?

Bunca soruyu okuyup cevap verecek kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum
Gebelik haftası 21+5

2 Cevap

0 oy
(174 puan)
Benim arkadaşım yaptı memnun kaldı fiyat olaraktan çok iyi hastane doktor olarak çağla Jasmin Deliorman i oneririm 
(174 puan)
Bu arada bende orda yapacağım doğum Allah'ın izniyle ;)
(162 puan)
Teşekkür ederim canım, evet Çağla hanıma gidiyorum daha doğrusu bir defa gittim bundan önce başka bir hastaneye gidiyorum hiç memnun kalmadım. Çağl hanımı bir defa gördüm ve memnun kaldım. Doğuma da mı Çağla hanım geliyor ? Doğum uzmanı yani Ebe herhalde öyle okudum da ?
(174 puan)
Evet çağla hanım uzman olduğu bana bırakma diyen çok kişi vardı. Daha önceki çalıştığı hastanede bı akrabamız çalışıyordu ve bana ordaki çoğu kişi  çağla hanımın peşinden git çok iyi dedi bende bırakmadım o sebeple memnunum sezeryan yapan normal yapan hep memnun kalıyor bilgin olsun canım.
(162 puan)
Evet bugün ikinci kez geldim yanına, acil durumumuz vardı ve gerçekten ilk geldiğim günde çok memnun kaldım bugün de çok memnun kaldım. Sancılar içinde bile iyiki çağla hanıma gelmişiz diye düşündüm. Doğumu Allah nasip ederse Çağla hanımda yaptırmak isterim.
-Reklam-
0 oy
(224 puan)
Bende 38+4 um orda doğum yapmayı düşünüyorum.  Buraya yeni tasindim hastsneler hakkinda pek bilgim yok fakat asyadan memnun olanlari duydum o sebeple orayi tercih edecegim nasipse
(224 puan)
Evet yaptım on gün oldu . Bebegin suyu bittiği için acil sezeryan oldum. Acayip memnun kaldim on defa doğum yapsam yine orayi tercih ederim. Doktorlar hemşireler ilgi alaka cok memnun kaldik
(28 puan)
Bende orda doğum yapıcam çağla hocaya gidiyorum çok memnunum bende oda süsleme yaptınız mı
(0 puan)
Merhaba dogumhanesi nasıl hastane odaları susluyor mu yoksa anne adayları mi yapıyor oda suslemesini bilgi verirseniz sevinirim
(0 puan)
Bende çağla hanıma gitmeyi düşünüyorum ama Instagram sayfasına baktım genellikle hep sezeryan doğum videolari resimleri var normal doğuma çok az denk geldim bu yüzden biraz tedirginim genel olarak sezeryan doğumu mu öneriyor acaba
(367 puan)
Dilaraa bende asya hastanesine gidiyorum çağla hanımla başladık sonra oğuz hocaya geçtim. Fiyat aldığım zaman sormuştum kendileri oda süslemesi yapmıyolarmış ama siz isterseniz dışardan getirebilirsiniz demişlerdi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
18 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Kübra yıldız (1,483 puan) sordu
0 oy
1 cevap 1,334 göst.
0 oy
1 cevap 360 göst.
1 Eylül 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gökçee19 (21 puan) sordu

649,444 soru

3,421,405 cevap

4,253,039 yorum

183,559 üye

...