0 oy
709 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
Dün doktora gittik bebeğimin boynuna 2 defa kordon dolanmış daha çok küçüğüz ve doktor hareketlerinde azalma olursa mutlaka ara dedi çok tedirginim ya hissedemezsem geç kalırsam diye başına bu haftalarda böyle olay gelen oldu mu? 
Gebelik haftası 23+2

4 Cevap

0 oy
(376 puan)
Canim geçmiş olsun  cok üzüldüm  inşallah  tez zamanda düzelir benimde ilk gebeligim postun yukarı çıksın die yazıyorum 
(15 puan)
Amin inşallahh
-Reklam-
0 oy
(378 puan)
Çok üzüldüm çok Zor bir durum yani insan gerçekten korkuyor bu durumdan. Bende bazen ya olursa diyorum sonra herşeyin hayırlısı diyorum. Düzelir inşallah
(15 puan)
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(238 puan)
Internetten de arastirabilirsiniz Dr Kagan Kocatepe 'ye bakabilirsiniz bazi dr lar bu durumu cok panik bir hale ceviriyor.. Benim ilk oglum 3tur kordon dolanmasiyla dogdu 24 hafta civarinda ogrenmistim kordon dolandigini bir kac dr sordum hepsi de bir sorun olusturmaycagini söyledi..Cok şükür de olmadi..

Kordonda gecen damalarin etrafi kalinca sarili ve uzerinde kaygan bir tabaka var bu da öyle kolayca bebege giden kan akisina zarar gelmesini engelliyor imis..

Içinizi ferah tutun
(15 puan)
Evet dediğiniz doktoru inceledim düğüm olduğu halde bebişe zarar gelmemiş inşallah biran önce düzelir  doktorum hareketlerini takip et azalma olursa ara dedi panik hale geldim ya azalırsa hissedemezsem diye içim biraz rahatladı çook teşekkür ederim
(238 puan)
Rica ederim
0 oy
(31 puan)
Aynı durumu yaşadım oğlum 2 tur kordonu boynuna dolamıştı drm sağolsun çok panikletmedi o halde normal doğumu denedik 38. Haftada suyum geldi. 8-9 saat sancı çektim maşesef benim tansiyonum 19a çıkınca acil sezeryana alındım. Şu an oğlum 9 yaşında çok şükür. 
(15 puan)
Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin bütün evlatlara annelere babalara ınşallah

648,314 soru

3,417,201 cevap

4,247,941 yorum

183,264 üye

...