0 oy
309 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (162 puan)
Selam Anneler, 

Bu sabah aşırı kasık ağrısı daha doğrusu kramplar oldu sol kasıklarda karnımın alt bölgesinde, bebek orda yattığını hissettim hatta geriliyordu, sonra kramplar başladı ve sol dizime kadar ağrı yapıyordu, ayağa kalktım ve yürüyemez hale geldim baya kasıldım bir saat boyunca, hastaneye gittik, kan ve idrar temiz di yani idrar yolu enfeksiyonu vardı ama geçti diyebiliriz daha antibiyotik iğnesi ve hapına devam ediyoruz, rahimde açıklık yok erken doğum belirtisi de yoktu, sancı var mı diye nst bağladılar en fazla 30-40 çıktı. Kabızlık da yok.  Sebebini çözemedik, eşim gebeliği çok araştırıyor bu aralar, bu haftalarda suni sancı ola bilir doğuma antraman yapıyor vücudun dedi ondan ola bilir diye düşünüyor, ama öyle olsa nst de sancı çıkmaz mıydı ? 

Oturunca geçiyor sanki birşey yok, ayağa kalkınca çok aşırı derecede sancı ve kramp giriyor sol kasıklara. Bunu yaşayan ve farklı bir sebepten olduğunu bilen var mı ? 
Gebelik haftası 22

3 Cevap

0 oy
(17 puan)
Bendede seninkine benzer agrilar oldu rahmimde agri ve sol bacağıma kadar iniyordu otururken yatarken sürekli ağrıyordu doktorum magnezyum eksıklığı dedi ve bir hap verdi onu kullanınca hiç ağrım kalmadı 
(162 puan)
Magnezyum kullanıyorum canım, benim önceden yine baya sancım olmuştu orda ama idrar yolu enfeksiyonu sebep olmuştu, o zamandan beri kullanıyorum bir aydır felan
-Reklam-
0 oy
(51 puan)
Bu  sabah aynı şikayetle uyandim.

Geçen hafta sağ taragimda ağri vardi Doktora gittik bebegin sağ tarafta dedi.. Muayenede herhangi biseyde çikmadi. Ama bu gün sol taraftaki ağri kasiklarima kadar vuruyor..
(162 puan)
Çok kötü ağrı yapıyor ben böyle bişey görmedim hele ki yatarken dizime kadar vuruyor, acaba bir sinir üstüne mi baskı yapıyor bebeğin bacakları orda ve iki de bi yetmezmiş gibi tekmeliyor tam sancı olan yeri  Yaramaz:). Sağ taraf olsa apandis diye şüphelenirim dedi doktor.. bizimkisi tamamen sol taraf.
(51 puan)
Tekmelerinden olabilir mi acep :)) Hareketlerini hissediyorum ama bu ağrilardan dolayı artık çözemez oldum.. Bu gün ki sol taraftaki sancım eğilip kalkmamdan tut oturmama kadar etkiliyor..
22. Haftaya girdik. Tam 6. Ayimiza rahat girdik derken kramplarla gözümüzü açtik :)
Sağlicakla gelsin yavrumuz..
(162 puan)
Amin sağlıcakla gelsinler de her türlü sancıyla razıyım bizde bugün 22 haftalık olduk :)
0 oy
(161 puan)
Aynısını bende bı kacgundur yaşıyorum acayip bir ağrı oluyor ayağa kalkamıyorsun otururken yavaşlıyor ama ayağa kalkınca çok zorluyor benimde sağ kasığımda öyle oluyor bu ara neden bende bilmiyorum daha önceki gebeliklerin de olmadı bende 20 haftalık hamileyim yatarken de bazen döndüğümde aynı ağrı vuruyor
(162 puan)
Allah Allah aynı haftalardayız hemen hemen ve aynı sorunları yaşıyoruz... Üçüncü kişiden aynısını duyuyorum.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
10 Ağustos 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Elifffo (660 puan) sordu
0 oy
1 cevap 48 göst.
11 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hatice.ksl2 (73 puan) sordu
0 oy
0 cevap 39 göst.
28 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nefes B (34 puan) sordu

651,023 soru

3,427,246 cevap

4,259,788 yorum

184,000 üye

...