0 oy
246 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (328 puan)

Kızlar acıyı cok sevıyorum 20 haftalık gebeyım ılk gebelıgım acemıyım bıraz acının bı zararı olurmu ya bebegime 

Gebelik haftası 20

11 Cevap

0 oy
(669 puan)

Ben de çok severim ama az yiyorum hamileyim diye. Siz de çok yemeyin.

-Reklam-
0 oy
(2,602 puan)

Fazlası size dokunur migde sorunu yaşarsınız ara ara yiyin az ama 

0 oy
(792 puan)

Yo zarari okcagini duymadim ben kavanoz kavanoz aci biber tursusus bitirfim bu hamileligimde  ve bunun sayesinde hazimsizlik hic cekmedim bebege zararini hicmi hic duymadim sadece miden hassaslasinsa midene zarari oluyp.ozman ister istemez kesiyosun

0 oy
(2,584 puan)

Şimdi problem degil kararında yiyebilirsin ama doğumdan sonra uzun bi süre yiyemezsin:)

0 oy
(7,364 puan)

Burdaaaaa :)) her yemeğin yanına bir tabak acı turşu yemeden karnım doymuyor :) dışarda falan yemeğe gitsek bir tabak yiyip ikinciyi rica ediyorum fisildamalari duyuyorum yazık hamile herhalde diye :D hahahahaha ne yazikligim varsa artık ne güzel yiyorum ışte daha ne ama basur olunca sancı veriyor makattan ya da midede sorun varsa rahatsız, ediyor bi yerden sonra ama su an hiç gözüm görmüyor olsa da yesek ya (*˘︶˘*)

:D :D :D :D :D :D :D
(7,364 puan)
:D :D :D :D :D
0 oy
(1,301 puan)

Cnm bende cok seviyorum ama mideni mahveder ozellikle mide yanmalarin baslayinca az yemeye calis 

0 oy
(372 puan)

Ben de cok seviyorum aciyi ama az tuketmeye calisiyorum hem midem yaniyor hem de bebek kirmizi dogar diyorlar o kismi ne kadar dogru bilmiyorum :)

0 oy
(611 puan)

Canim bende asiri seviyorum.doktorum yasakladi.bobreklere falan zararlis

0 oy
(150 puan)

İlk gebeliğimde eşim benim yediğim acıdan korkmuştu ve doktoruma sormuştu.çok acı tüketiyor bebek için sıkıntı olur mu diye.doktor da bebek için sorun olmaz ama kendi midesine dokunabilir yada hemoroidi varsa canı yanar demişti.bu gebeliğimde de acıyı yiyorum ne midem de nede başka bir sıkıntım olmuyor hatta metebolizmamı hızlandırıyor diye düşünüyorum.

0 oy
(2,785 puan)

Benim çocuk Tatlıses gibi çıkacak galiba :D Benim yediğim acının haddi hesabı yok hic bisey olmaz merak etme. Sonucta herkesin bir beslenme sekli var. Sadece emzirirken sütün tadını bozuyor bilgin olsun.

0 oy
(1,881 puan)

Cnm olmaz ben acıyı çok seviyorum hergunde yiyorum 36 3 çok şükür hiç bir şeyde olmadı tadını çıkar doğumdan sonra yasak yiyemiyeceksin ondan ben bol bol yiyorum

İlgili bir soru bulunamadı

648,072 soru

3,416,124 cevap

4,246,565 yorum

183,177 üye

...