0 oy
242 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
Kimyasal gebelikten sonra hamile kalan var mı 
Gebelik haftası 1

4 Cevap

0 oy
(297 puan)
Ben kaldım doktorun tavsiyesi üzerine 2 ay ara verdim 3.ayda oldu. Suan 28+4 haftaligiz. 
(37 puan)
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
(37 puan)
Ama doktor net bişey söylemiyor kimyasal gebelikte olabilir kromozom bozukluğu da olabilir diyor
(297 puan)
Bana hiç öyle bisey demedi kimyasal gebelikte zaten ne kese ne de bebek oluşmuyor. Sagliksiz gebelik oluyor. Sadece 2 adet sonrası kontrole gittim tahlil yapti. Kan pihtilasmasina bakti. 100 mg corasprin bir de folikasit verdi. Ertesi ay yumurtlama gününü takip ederek hamile kaldim. Kimyasal gebeliğin net bir nedeni yok diye biliyorum. Bana doktorum eskiden kadınlar bunu sık sık yaşardı adetlerinin geciktigini zannederdi. Ama simdi tip ilerlediği için bunu biliyoruz. Sevinmen lazim hamile kalabiliyorsun demisti.
(37 puan)
Gebelikten önce folikasit kullanımına başladım 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim öğrendikten 5 gün sonra düşük yaptım ve kese belli olmuyordu 2 farklı doktora gittim devlette kimyasal gebelik olabilir dedi özelde kimyasal veya kromozom bozukluğu olabilir dedi ve endişeye kapıldım
(37 puan)
Hangi folik asiti kullandın öğrenebilir miyim
-Reklam-
0 oy
(799 puan)
Valla doktor ara ver falan demedi kimyasal gebelik yaşadım bir daha hiç adet görmeden hamile kaldım 31 haftaligim şimdi hiç korunma bebek dusunuyorsan çalışmalara devam Allah gönlüne göre versin inşallah :)
(37 puan)
3 ay korunmamı söyledi doktor
Amin cümlemize inşallah
0 oy
(2,800 puan)
5 ay sonra oldu canım 
(37 puan)
Peki çok teşekkür ederim
(2,800 puan)
Rica ederim sizin drunuz ne dedi merak ettim
Şüpheli durum mu var ?
(37 puan)
Dediğim gibi devlet hastanesinde kimyasal gebelik olabilir dedi kese oluşmamıştı zaten özelde ise genetik kromozom bozukluğu veya kimyasal gebelik dedi net bişey söylemedü zaten düşük yaptım
(2,800 puan)
Anladım kimyasal gebelik sağlıklı olmayan bebeği vicudun koruma amacıyla atması demek
İkiside aynı şeyi söylemiş aslında
Eğer iki kez olursa ozaman enfeksyon rahim yetmezliği araştırılıyor
(37 puan)
Anladım
Çok teşekkür ederim
0 oy
(102 puan)
Slm. Öncelikle geçmiş olsun. İlk kimyasal gebeliğimden 6 ay sonra 2.kimyasal gebeliğimi yaşadım. Sebebi nedir diye araştırma çya başladık. Rahim filmi, test, tahlil vs derken bi sonraki ay hamileyim :) darısı başına. Şimdi 21 +4 üz. Kafana takma diycem ama bende çok takıyordum. Ne zaman serbest bıraktım o zaman oldu ;) 
(37 puan)
Peki testleri yaptıktan sonra tahlillerde herangi bir şey çıktı mı
(102 puan)
Evet. T rahim çıkmıştı. Ameliyat olmavma gerekiyormuş. Ben de nasılsa ameliyat olmama lazım. Yoksa hamile kalamam, kalsam da bebek düşer diye rahatlamıştır. Demek ki olmana sebebi bu diye. Hamile kaldım. 3 farklı doktora sorduk. Biri hiç t rahimlik bi durum yok dedi. 2 tanesi var ve çok az önemli değil dedi. Filmi yalnış çekmişler ama benm psikolojime o rahatlık gayet iyi gelmiş:))
(37 puan)
Çok geçmiş olsun
(102 puan)
Tşk ederim. Size de..

İlgili bir soru bulunamadı

650,006 soru

3,423,382 cevap

4,255,278 yorum

183,709 üye

...