0 oy
962 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (459 puan)
Surekli bebegin ayaktayken kendini kasmasi neden olur sizce sizde durumlar nasıl?
Gebelik haftası 32

3 Cevap

0 oy
(162 puan)
Sürekli derken günde kaç kere oluyor ? Ben 22, haftalığım ve günde iki üç kez oluyor, yattığım yerde de yapıyor, istemediği pozisyonda yattığım zamanda da yapıyor, ayakta da yapıyor..  Ama bilgime göre günde 7-8 kere gibi fazla olunca bir kontrole gitmek daha sağlıklı olur 
(459 puan)
5 kez falan yaptı ama yeni kontrolden gelmiştim dışarıdan gezince falan böyle yapıyor yada araba yolculuğu yapınca dr bi risk görmedi ama bn korktuk açıkçası
(162 puan)
O bende de olmuştu bak, ilk bebeği hissettiğim zamanlar kardeşim gelmişti Almanya'dan baya bir yolculuk yaptık baya gezdik, fazla yürüdüğüm zaman bebek kasıyordu kendini baya bir yere toplanarak.
Doktor bana bebeğin yorulmaya tepki gösterdiğini söyledi yani bebeğin bize "Dur" dediğini bu şekilde.bilmiyorum ne kadar doğru açıkcası ben doktoru değiştirdim daha yeni zaten.

Bende Plazenta praevia var canım onu da o yoğun olduğum süreçten sonra öğrendim kanamam başlamıştı, dört beş aylıkken fark ediliyor bu durum önceden fark edilmiyormuş, benim herşeyi bukadar aşırı hissetmemin sebebi de buymuş meğer. Birdahaki kontrolde Plazenta olması gerektiği gibi mi diye sorun isterseniz, benim Plazenta rahim ağzını tamamen kapatmış durumdadı ben yatmak zorunda kaldım.
-Reklam-
0 oy
(369 puan)
Canım gayet normal çünkü bebeğin büyüyor yer açmak için kendini kasıyor buyuzden kasılmaların oluyor 
(459 puan)
Tesekkur ederim içim rahatladi
0 oy
(1,192 puan)
Benim çok sık olurdu çoğunlukla normal bir durum muaynede sormuştum bir sıkıntı yoktu 
(459 puan)
Tesekkur ederim içim rahatladı

649,352 soru

3,420,933 cevap

4,252,589 yorum

183,524 üye

...