0 oy
1,159 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (380 puan)
kapalı

image

Kizlar bi hanimefendi yorumda belirtmiw resim paylaşinca Google de cikiyor ben karin cikmis mi diye resim paylaştim Google de arama yapdim ayni soruyla benimde gobegimin resim cikti bi cok resimler var kim nə resim koymuwsa sorusunu Google de yazsin goruceksiniz dikkat edelim hanimlar

Gebelik haftası 24
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

+1 oy
(1,310 puan)
Şükür biri fark etmiş :) sorularda çıkıyor googleda aklınızda bulunsun
(284 puan)
Birileri farketse ne olacak ki. Resim atmaya devam edecekler. Mahrem diye birşey kalmamış. Kilodunu atanlar bile var. Ayıp yahu! Bayan bayana bile gösterilmez. Hiç mi etrafta tanıdıgın annen kayınvalidrn yengen ablan komşun yokta buraya fotosunu atıyorsun.
(535 puan)
Bu konu hakkında bi ara tepki gösterdim yuzun görünmüyor olabilir ama mahrem diye bir durum var günah ayıp iç çamaşırının resmini 38 haftada çekip atmış üstelik o an hastahanede olmasına rağmen uyardigim için burda onlarca bayandan linç yedim ki artık o haftalarda nisan gelmesi gayet normal bunu nediye çekip atiyorsunki halen yapanlar var Allah ıslah etsin
(284 puan)
Kadınlar çok ergen gibi davranıyır. Zaten herşeyi sormaya gerek bile yok. Sorulmuş sorulardan okuyabilirler. Kaldıki senin kilodundan kime ne! Çok korkuyorsan git bir dr a danış ya da tecrübeli kadın vardır etragında ona sor. Buraya yazıp çizmek kolay geliyır diye edebini hiçe sayanlar var. Erkekler de bu siteyi kullanıyor.hanımı  için birisi yazmış hatta geçen gün. Kızı linç ettiler haksız yere.
(1,310 puan)
Ben birine dedim ki internette google a yaz ne sorun varsa orda var zaten dedim. Aaaa hiç aklıma gelmedi oraya yazmak dedi :)
-Reklam-
+1 oy
Aslinda bu postta bu uygulamada erkekler var bütün ozel paylaşımlarımızı görüyorlar diye isyan edenlere gelsin bence Google yazdığınız zaman cikiyor cok zor bir sey değil ulaşmaları. O yuzden uygulamada erkek var diye isyan etmek yerine böyle paylasimlarinizin gözükmesini istemediğiniz şeyleri paylaşmayın.
(1,802 puan)
cok hakli Ps:)
Ahah sagol canim:))
0 oy
(414 puan)
Ayy evet benimde cikti ohaa nasil.silicez
(468 puan)
Burdan adminden postunu sildir sonra Google hesabından ayarlardan gizlilik kısmını seç orda başlıklar var yada arama kutusuna googledan fotoğraf kaldırma yaz .ben geçen yaptım kalktı şükür nette videosu var aç izla anlarsin tam anlatamadim yapılıyor biseyler :)
0 oy
(1,004 puan)
Profilinizden kendi sordugunuz tum sorulara girip oradaki resimli sorularinizi gizleye bilirsiniz. O zaman gorunmez.
0 oy
(970 puan)
Yani aslında zaten bu bir sitenin uygulaması. En üstte site ismi de yazıyor zaten. O yüzden normal google da çıkması. Dikkat etmekte fayda var. 
0 oy
(6,101 puan)
E neden şaşırdınız ki? Google tabanlı bir uygulama bu. Kaldı ki telefonunuzda çektiğiniz her fotoğraf zaten Google ile senkronize. Siz kimseye göndermeyip galeride tuttuğunuzu mu sanıyorsunuz :))) Facebook, WhatsApp, Instagram'da paylaştınız her hikâye ve gönderi Google'ın elinde. Gizli hesap kullanınca korunmuş mu oluyorsunuz :))) 

Dijital dünya böyle dostlar, düşman unutur Google asla unutmaz.

Bazı hanımlar biraz düşünür belki her anını sağda solda paylaşmadan önce. 
(66 puan)
katılıyorum özellikle çocuklarımızı paylaşmak bana hic doğru gelmiyor. gözümüzün nurları onlar sakınmak gerek. bazı paylaşımları görüyorum yuh diyesim var hani neredeyse çise gitse çekip koyacak :)))
(6,101 puan)
Hiç sormayın, çocuğunun her anını birebir paylaşanlar şok ediyor beni. Çocuğunuzu koyun Taksim meydanına herkes inceleyecek deseler kıyamet kopar ama Instagram'da yerli yabancı milyonlara teşhir ediyorlar çocuklarını, kocalarını, evlerini...
(66 puan)
malesef ...
0 oy
(1,453 puan)
tam bi sacmalık boyle bırsey olabılır mı ya ama farkındaysanız soruları kaldırma dıye bırseyde yok sadcee gızleyebılıyoruz 

649,093 soru

3,419,926 cevap

4,251,189 yorum

183,463 üye

...