0 oy
199 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (31 puan)
Mrb bugün 16.haftama girdim.Yemek yiyorum mesela sonra o yediğim bı oturuyor mideme dayanamiyorum.Kendimi kusturuyorum.Sadece yemekte değil yediğim her şeyde geçerli bu.Cerez yesem meyve yesem ne yersem yiyim  atma ihtiyacı duyuyorum.Nr kadar zararlı acaba ?Üstelik zoferde kullanıyorum.Kontrole gittiğimde sorcm.Ama böyle olan var mı?

2 Cevap

0 oy
(162 puan)
Canım bu tabiki de zararlı, bebeğini de kendini de besleyemezsin yapma. Nekadar rahatsız da etse sakın devam etme buna. Hastalığa dönüşüyor bunun tedavisi yıllar sürebiliyor. Bebeğin için midende nekadar rahatsız da etse yediklerini bırak. 
(31 puan)
Yediğim boğazdan geçti mi onun vitaminini vs alıyorsun diye biliyorum.Bu yüzden biraz rahatiim.Dorduncu ayım bitmek üzere hiç kilo almadım aksine gebelik öncesi kiloma göre bir iki kilo vermiş durumdayım.
(162 puan)
Hayır boğazdan geçince vitamin almıyorsun canım en önemli ve doyurucu vitamınleri midene girdikten sonra iki bağırsak ile beraber organların iyi ve kötü olanları ayırmaya başladığı zaman alıyorsun. Bu şekilde içini rahatlatma. Yaptığın çok tehlikeli. Bu kusturma sebebi ne zamandır var sızde daha önce kilo almamak için veya kötü hissettiğiniz zamanlarda böyle birşey yapıyor muydunuz ?
(162 puan)
Yanlış anlamayın bu sorunu ailemden iki kişi yaşadı ve biri yıllarca tedavi görmek zorunda kaldı bunun şakası yok. ilk başta hiç bir sorunu fark etmiyor insan sonra alışkanlık ve piskolojik ağır sorunlara sebep oluyor. Yeme içme konusunda kendilerini cezalandırmaya kadar gidiyor. Lütfen bir doktorunuza danışın ve gerekiyorsa konuşma terapisine başlayın belki bilinç altından kaynaklanan bir sorun vardır. Bebeğiniz ve kendiniz için en sağlıklısı neyse ona başvurun her ne konu olursa olsun
(31 puan)
Tabiki hayır öncesinde öyle bir şey yoktu hayatta en zevk aldığım şeylerden biri yemek yemektir.
-Reklam-
0 oy
(823 puan)
Ayni durum bende de var 2 lokma yesem bogazima kadar dolu gibi rahatsiz hissediyorum bende 3 4 defa oyle kusturdum kendimi. Umarim bi zarari yoktur

İlgili bir soru bulunamadı

651,199 soru

3,428,006 cevap

4,260,569 yorum

184,054 üye

...