0 oy
303 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (503 puan)

Merhaba kızlar 24+2 günlük hamileyim üç hafta önce detaylı ultrasonda doktor suyun sınırın altında değil ama olması gerekendende az dedi.Kendi doktorumda aynısını söyledi.Arastirdim Saraçoğlu havuç suyunu önermiş buradaki arkadaşlarda havuç suyu ve armut önermiş 4 gün uygulandığında amniyon sıvısı cogaliyomuş bende uyguladım 5-6 gün.Doktora gittim bir değişiklik olmamış dedi moralim sıfır oldu.Doktorum suyu çok iç dedi bende günde ikibucuk,üç litre falan içmeye başladım bugün gittim suyun aynı artmamış dedi sordum bu rahatsizlığın ilacida yokmuş.Doktorum eğer erken doğum olursa bebek yaşamaz dedi.birde arada bir çamaşırımda bozuk para kadar ıslaklık oluyo diye doktora söyledim perinatolojiyle görüş o daha iyi anlar dedi nasıl bir test yapılabilir bilmiyorum.aranizda başına böyle gelen varmı.Biz bu bebeği yıllar sonra çok arayıp bulduk Allahım doğurmayı nasil etsin.Dualarimiza benide katın lütfen.

5 Cevap

0 oy
(95 puan)
Canım bi bilgim yok sorun yukarda kalsın diye yazdım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(503 puan)
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
-Reklam-
0 oy
(1,617 puan)
Suyun siziyor mu diye amnisure testi yapiliyor. Perinatolojiye gidin ama bence o doktoru da degistirin cunku onlar da yapabiliyor ya da yonlendiriyor yapilmasi icin. Bebek cok kucuk ama yasam sinirini gecmissiniz.az suyla haftasini dolduran bebekler var. Gelisimi etkiliyor tabi doktorlar daha iyi bilir. Suyun neden az oldugunu tespit etmek gerekir. Havuc suyu armut.suyu bi ise yaramiyor sadece soylenti. Gecmis olsun. 
(503 puan)
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
0 oy
(1,581 puan)
Doktorun felaket tellalı gbi her şeyi söylüyor ama sıfır çözüm sanki. Suyum sızıyor dediğiniz an test önermesi gerek diye düşünüyorum bence doktoru değiştirerek başlayın işe. 

Havuç suyu, karpuz,kavun ye bol bol canım artar inşallah
(503 puan)
Öneri olarak tıp fakültesine gitmemi söyledi orada daha gelismis yöntemler varmış.Cevabin için teşekkür ederim Allah razı olsun canım.
0 oy
(7 puan)
Merhabalar aynı sorunu 2 kez rahtsuzlik geçirdikten sonra bende yasadim .ilkin de Havuç suyu sabah akşam  ictim 1 çay bardağı zemzem maden suyu 3.5 litre su içtim protein ağırlıklı da beslendim.armut ve karpuz da tükettim 1 hafta sonra kontrole gittim normale dönmüştü.2 gündür ateşli bir rahatsızlık dan oturu yine biraz azalmıştı doktorum serum takviyesi yaptı normale döndü moralinizi yüksek tutun protein ağırlıklı beslenin kendinizi yormayın 
(503 puan)
Doktoruma ilacı varmı dedim yok dedi serumdan söz etmedi.Dedigini uygulayacak canım teşekkür ederim.
(7 puan)
Rica ederim ya ben ilk zamanlarda çok takmıştım hatta anne karnına sıvı eklendiğini bile okudum benim bu sefer ki sıvı kaybım ateşli rahatsızlıktan dolayı oldu belki ondan serumun faydasi oldu bilemiyorum.ama 1 günde baya arttı dedi doktorum inşaallah faydasının görürsünüz sizde
0 oy
(229 puan)
Bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi sag salim
(503 puan)
Evet  şükürler olsunki kucağıma sağ salim aldım ama amnion sıvısı hiç sınırın altına düşmedi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
29 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esragigi (1 puan) sordu
0 oy
3 cevap 212 göst.

651,758 soru

3,430,197 cevap

4,262,857 yorum

184,212 üye

...