0 oy
1,010 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
kapalı
Kızlar uykudan uyandıracak şekilde bı kasık agrim oldu daha yeni uyandım hatta gözlerim bile tekrar gidiyo yani dayanıp bekledim ara ara gelicek mi diye ama gelmedi sizce neden böyle ya da yalancı sancı dedikleri şey bu mu oluyo yalancı buysa gerçeğini düşünemiyorum. 
Gebelik haftası 36
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(471 puan)
Dün Gece benimde 2 kere oldu ama bilgim yok 34+5
(36 puan)
Şuan da da bebeğim hareketlendi tecrübesiz olmak ne kötü bişey ya
(471 puan)
Bazende bel ağrısı vuruyor gece ama senin gibi geri dalıyorum uykuya
(36 puan)
Bel ağrım olmadığı için çok dikkate almak istemiyorum ama herkestede aynı olucak diye bişey var mı onu bile bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(813 puan)
Doğum sancısı düzenli gelir geldimi gitmez. Bırak gitmeyi ne yatırır ne oturur. Folta atar durursun evde... Yani onlar yalancı sancı merak etme canım. 
(36 puan)
Yalancı böyleyse aman Allahım Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah
(36 puan)
Peki sancı herkeste aynı mi oluyo bel ağrısı mesela
(813 puan)
Hayır. Kiminin acı eşiği güçlüdür sancıyı hissetmez kimi zayıftır daha baslangıç sancı dan bağırır. Kimi kasık tan girer kimi belden.. Orası hiç. Belli olmaz. Bebek hareketleri azaldı ise 4 5 dk bir düzenli gelen 2 3 sanıye süren ve dinlenince geçmeyen bir sancı var ise bu doğuma işaret sancıdır. Her insanda yalancı sancı olur. Arada Bi girer dinlenince gider. Rahim kendini doğuma hazırladığı için olur.. Doğum sancısı hiç kesilmez.. Doğum yapana kadar. Kimimde su gelir kiminde nişan kiminse kanama görülür. Kiminde bir anda ishal olr. Her doğum farklı ama işte benzer olan şeyler bunlar. Doğumdan hiç korkmayın evde nefes egzersizi yapın. Kendinize güvenin nefesinizi sancıya göre ayarlayıp derin derin alıp sakinliğinizi koruyarak ıkınma işini tam yaparsanız ve stres panik yapmazsanız doğumunuz kolay olur. Birde doğum sancısı normal olacagı kesin ise evde çekmek daha iyidir. Hastane de sürekli yatarak çekenler daha fazla acı hissederler. Anne dik durmalı ki bebek daha güçlü itsin kendini aşagı.. Üstelik bazı uzmanlara göre aslında kadınların doğum şekli çok hatalıymuş. Aslında yatarak çatı açılmakta zorlanırmış bacakları ayırarak çömelince daha kolay doğum olurmuş.
0 oy
(622 puan)
Doğumun yakın iyice ağırlaştığın için oluyor muhtemelen yalancı sancı 
0 oy
(519 puan)
Cnm bu haftalarda yalancı doğum sancilarj oluyor korkulacak birşey yok doğuma bir kaç hafta kala ara ara böyle sancı lar başlar 
(36 puan)
Bel ağrısı kesin oluyomu peki
0 oy
(1,575 puan)
Geliyor gelmekte olan bende aynıyım gece dogurcam herhalde.ben diyorum çünkü gün boyu bisey yok ama gece başlıyor ağrı sızı 
(36 puan)
Aynen hiç sorma

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,453 göst.
0 oy
3 cevap 534 göst.
0 oy
6 cevap 1,244 göst.

654,604 soru

3,441,210 cevap

4,274,985 yorum

184,941 üye

...