0 oy
285 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (109 puan)
kapalı
Meraba anneler ilk başta şunu soyluyum ki asla cinsiyet ayrımım yok sadece merakımdan soruyorum benim ilk gebeligim ve 24+4 haftalık gebeyim 2 doktara gittim ikiside bana kız çocuk olduğunu söyledi çok şükür çok sevindik rabbim isteyen herkese nasip etsin ama gel gorku bende asla kız bebek belirtisi yok etrafimda beni gorenler erkek olduğunu söylüyor genelde kız annesinin güzelliğini alırmış aksine ben daha çok guzellestim anne ekşi yerse kız tatlı yerse erkektir diyorlar ben asla ekşi yemiyorum tatlı şeyler seviyorum uzum bile günlerdir o dolapta ekşi olduğu icn yiyemiyorum sizce cinsiyet yaniltmasi olabilir mi siz çocuğunuzun kız yada erkek olduğunu nasıl anlarsınız şimdiden tskrler :))
Gebelik haftası 24
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

0 oy
(322 puan)
Benimde kızım olacak bende çirkinleşmedim çevrem erkek olacağını o kadar beynime yerleştirmiştiki kıza bende asla inanmamiştim ama merak etmeyin kızdır. Herkesin bünyesi farklı çünkü yapısı farklı  :) 19+4 olduk biz de 
(109 puan)
Sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle tesekur ederim :)
-Reklam-
0 oy
(400 puan)
Ekşi tatliyla alakası yok canım ben eksi yiyorum çok fazla ama doktor erkek dedi mesela 
0 oy
(559 puan)

Belirtilerin cinsiyetle ilgisi yok aslında. Komşunun gelininin son haftasiydi doğum için onun da bebeği kızdı benim de kız. O son haftasında karnı nerdeyse görünmüyo ve sanki karnına top koymuş gibi yuvarlak. Benimse 4 aylıkken yanlara aşırı genişlemiştim, benim karnım onunkinden büyüktü düşünün. 

Benim de kız ama nerdeyse hiç bişey aşermedim, acı da yiyebiliyorm tatlı da seviyorm ekşi de :) yani cinsiyetle ilgili bazı şeyler kalıplaşmış ama aslı yok ki. Tabi ki bı genelleme olabilir eskilerin tecrübeleriyle ama bunlar kesin değil iste. O yüzden herkesin gebeliği ayrı ve özeldir. :) 
(109 puan)
Aynen olabilir tskr ederim :)
0 oy
(250 puan)

Benimde ikinci hamileleyim ilki erkek oldu onda olan butun belirtiler şimdide var bende kesin erkek dedim ama doktor kız gösteriyor dedi:)eksi tatlı diye olmuyor ben ikisinde de limonu soyup tuzlayıp yedim güzelleşme oldu rengim açıldı ve hiç leke yok yüzümde falan Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

(109 puan)
Amin inşallah cümlemize rabbim şuan bebek bekleyen herkese kucağına bebeğini almayı nasip etsin
0 oy
(1,594 puan)
İki oğlumsa da  hep ekşi yedim canım
0 oy
(124 puan)
Bende 16+4 üm dün doktorum kız büyük ihtimalle dedi kesinat vermedi herkes erkek çocuğun olacak gittikçe güzelleşiyorsun vs şeyler söyledi bence bunlarla alakalı bı durum değil ☺️
0 oy
(623 puan)
Ben cirkinlestim yüzümde lekeler sivilceler cikti tatli yiyemiyorum aci eksi hep, minnak bir oğluşum olacak inşallah:))))

İlgili bir soru bulunamadı

651,389 soru

3,428,864 cevap

4,261,350 yorum

184,115 üye

...