0 oy
599 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (33 puan)
Kızlar merhaba ben bursa şehir hastanesine gidiyorum 20 haftalık gebeyim. Detaylı ultrason için doktorum beni yönlendirdi ama hastane Ekim ortasına kadar dolu olduğunu böylelikle haftamın çok üstüne çıktığını randevu veremediklerini alternatif hastanelere gitmem gerektiğini söylediler. Ama 182 yi arayıp Şevket Yılmaz hastanesinden randevu talep etmeme rağmen yeşil alan açılmadığını o yüzden görüntüleyemediğini söyledi. Ben nasıl perinayolojiden randevu alıp gideceğim. Özelde ne kadara yapıyor bilgisi olan yazabilir mi?
Gebelik haftası 20

4 Cevap

0 oy
(2,800 puan)
Hastaneye göre değişiyor 

Tek tek arayıp sorun 
(33 puan)
Nasıl yani canım anlamadım. Hastaneye göre nasıl değişiyor?
(1,227 puan)
Fiyatlar yani her hastanenin fiyatları değişiyor
-Reklam-
0 oy
(99 puan)
182 den bna da açılmadığnı söylediler ama açılmış. Hastanye gitti eşim sordu açık dedi. Ben de mhrs den baktğmda ilk başta yönlendrmeyle randevu alınabilir uyarsı veriyordu. Ama açıldktan sonra sıra olmadığı için alamıyordum onun uyarısı da talebinize uygun randevu bulunamadı oluyor. Talep oluşturulabiliyor. Talep oluştrdum 8 hafta sonrasına anca alabildim. Yeşil alan açılıp açılmadığını verilen uyarıya ve talep oluşturup oluşturamadığınıza göre anlayabilirsiniz. 
(33 puan)
yeniden gösterildi
Henüz randevu yok olduğu zaman almaya çalıştığımda kadın doğum doktorunun açması gerekiyor yazıyordu uyarıda. Randevu olmadığı için şuanda göremiyorum açık olup olmadığını. Sürekli mhrsden yeniliyorum. Randevu talebi oluşturdum.  Umarım açılır. 182 yeşil alan açılması gerektiğini açık olmadığını söyledi . Saçmalık.
(99 puan)
Talep oluşturabildiyseniz açılmış demekki takipte kalın
(33 puan)
İnşallah açılmıştır
0 oy
(443 puan)
Canım her dokdorun fiyatı farklı benim kendi dokdorumun yönlendirdigi dokdor 300 tl renkli utrasyon icin gidicem kendi dokdorumun fiyatı da 98 tl her dokdorin fiyatı farklı olur
0 oy
(296 puan)
Canım valla ben sıra bulamadım direk gittim hastaneye hastaneden aldım randevu riskli gebeliğim buraya sevkettiler dedim direk verdi kadın yani araştırma Hastanesi'ne git derim profesör doktor bakıyor 300 TL civarında ücrette 

649,500 soru

3,421,604 cevap

4,253,228 yorum

183,575 üye

...