0 oy
306 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Merhabalar herkese.

24 haftalık gebeyim. Uzandığımda bazen ufak kıpırdanmalar hissetsemde gün içinde ayaktayken bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum. Sadece dinlenirken çok zayıf kıpraşmalar hissediyorum. Bu hafta için normal mi? İkinci gebeliğim ama ilkini unuttum.

Birde 24. haftaya gelmiş cinsiyetini göstermeyen bebek var mı? 
Gebelik haftası 24 +3

4 Cevap

0 oy
(30 puan)
Cinsiyet gösterir artk aslda ama hareket leri normal bence
(48 puan)
Çook teşekkür ediyorum cevabınız için. Yüzde seksen kız dediler ama oğlumda çok daha önceden netleşmişti
-Reklam-
0 oy
(174 puan)
Daha küçük olduğu için hissetmiyorsun bence bende de oluyor çünkü aynı durum bende 25 haftalık oldum ben biraz hissediyorum cinsiyet için de bazı bebekler göstermiyor kendini ultrasona girmeden önce çikolata veya meyveli süt içersen hareket eder doktor görebilir cinsiyetini ben cinsiyet öğrenmeye gittiğimde bacaklarını bir türlü açmadı doktor göbeğimle oynadı biraz öyle hareket etti sonraz kız dedi :)
(48 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Hamilelikte kaygılarım tavan yapıyor, bu yüzden tecrübe paylaşımı bir nebze rahatlatıyor
0 oy
(609 puan)
Canım yürürken falan çocuk içinde uyuyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi.. ayaktayken bundan dolayı hissetmiyor olabilirsin 
(48 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım öyledir. Sağlıklı günler dilerim
0 oy
(970 puan)
Canım ayaktayken çok hissedemezsin zaten bebek sen dinlenmeye geçtiğinde hareket edermiş daha çok. O yüzden normal bence:) 
(48 puan)
Umarım öyledir. Otururken de çok arada arada ve narin narin hissediyorum o yüzden tedirginliğim. Teşekkür ederim yorumunuz için.. Sağlıcakla..

İlgili bir soru bulunamadı

656,175 soru

3,447,164 cevap

4,282,386 yorum

185,365 üye

...