0 oy
402 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
kapalı
Kızlar yardım edin,2 haftadır dilimde yaralar var hiçbirşey yiyemiyorum,yemek yemek işgence gibi,bebeğimin hatrına yiyorum.3 gündür karbonatlı su kullanıyorum ancak fayda etmiyor,doktorum ilaç yazamam dedi ne yapa bilirim
Gebelik haftası 36
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(365 puan)
Öpücük hastası olmuşsun büyük ihtimalle aft onlar. Dudaklarında olmadığına şükür etmelisin. Öpücük hastalığı öpücük yolu ile bulaşır. Hamileliğinde insanlarla arana temas koymalisin. Özellikle çocuklar ve yaşlılar ile. Hiçbir şey geçirmiyor evet ben pipetle çorba içerdim. Kemik suyu çorbası çok iyi gelir. Ve bana hamile olmadığım halde(o zaman) ilaç yerine ev yapımı yoğurt dedi doktorum. Mayalanmış yoğurt beni aşırı rahatlattı pipet ile.ve kısa zamanda geçti. Onun haricinde ağız içine sürülen kremler var aftlarin hava almaması için. Onların bebeğe bir zarari olmaz. Bence doktorunu değiştir. Bol bol polen , bal, mayalanmış ev yapimi yoğurt , ayran ..
(365 puan)
Bu arada karbonatin yakmaktan başka işe yaradigi yok gerçekten ...
-Reklam-
0 oy
(873 puan)
Dilde benimde var uzun zamandır birde kesik gibi sizde de öyle mi 
(7 puan)
Evet ya sanki küçük küçük kesilmiş gibi
(873 puan)
Kuzum bende demir eksikliği var ben ondandır diye düşünüyorum kanım da düşük

İlgili bir soru bulunamadı

668,677 soru

3,500,142 cevap

4,353,918 yorum

188,556 üye

...